Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » KONYA İzolasyon » Isı Yalıtım Merkezi

Isı Yalıtım Merkezi


Meram Yeni Yol.104/2

Telefon1: 05324328894

Telefon2:

Fax: 03324328894

Web: isiyalitimmerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Isı Yalıtım Merkezi Olarak Isı Yalıtımı ile Binalarınız da %50 ye varan Enerji Tasarrufu Sağlanmasi ve Enerji Kimlik Belgesi Düzenleyerek Çalışmalarımızı Belgelemek.
Binalarinizin ISI YALITIM HESABI Önceden;
- Mimari Proje
- Mekanik
- Proje
- Elektrik Projeleri
Üzerinden yapılarak hesaplanan ENERJİ TÜKETIM ORANINA göre En Verimli ISI YALITIM SISTEMİ nin seçilmesini , Teknik ve Kaliteli uygulamasını yapmak, ENERJİ TASARRUFU ve FiNANS Performansının en iyi şekilde iyileştirmek.
Kurumsal Yapısı ile Binalarda enerji verimliliği etüt ve projelerinin hazırlanması; ölçüm, veri toplama, veri analizi, değerlendirme, karşılaştırma, raporlama, verimlilik önerileri, Verimlilik Artırıcı Projelerin Hazırlanması ve Uygulanmasini saglamak.
Uygun Malzeme seçimi, Teknik Kadro ve Kaliteli uygulama ile Isı Yalıtımı Yapılacak Alandaki imalatlari En Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Olacak Şekilde Gerçekleştirmek, ISI YALITIM MERKEZI Uzman Kadrosu ve BEST ENERJI işbirliği ile Binalarınızın ENERJi PERFORMANSINI En üst Düzeye ÇIkarmak. Fatih Oflaz. Mimar.


Ürün ve Hizmetler


Enerji Kimlik Belgesi
Isı Yalıtım Merkezi Olarak Isı Yalıtımı ile Binalarınız da %50 ye varan Enerji Tasarrufu Sağlanmasi ve Enerji Kimlik Belgesi Düzenleyerek Çalışmalarımızı Belgelemek. Binalarinizin ISI YALITIM HESABI Önceden; - Mimari Proje - Mekanik Proje - Elektrik Projeleri Üzerinden yapılarak hesaplanan ENERJİ TÜKETIM ORANINA göre En Verimli ISI YALITIM SISTEMİ nin seçilmesini , Teknik ve Kaliteli uygulamasını yapmak, ENERJİ TASARRUFU ve FiNANS Performansının en iyi şekilde iyi

#Mantolama #isi yalitimi #dis cephe #enerji #izolasyon


Benzer Firmalar