SOLOSİS GÖRSEL BİLGİLENDİRME SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.


Çekmeköy

Telefon1: 0216 651 28 34

Telefon2:

Fax: 0216 651 28 36

Web: www.solosis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Solosis Görsel Bilgilendirme Sistemleri,bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösterilen 4 yılın sonunda,yeni bir yapılanma süreci içerisinde kuruldu. Solosis Görsel Bilgilendirme Sistemleri müşterileri için özel ihtiyaçlara göre tasarlanan katma değeri yüksek,anahtar teslim DIGITAL SIGNAGE (Dinamik Görsel Bilgilendirme) sistemleri ve Display teknolojileri sağlayıcısıdır.
Tüm odağımızı yoğunlaştığımız DIGITAL SIGNAGE &DISPLAY çözümleri alanında verdiğimiz hizmetler ve çalışmalarımız bugün bizi sektörün öncü teknoloji ve hizmet sağlayıcı firması konumuda taşımıştır.
SOLOSİS müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile gelişmiş teknolojinin desteklediği ve değişik sektörlerdeki müşterilerine vizyonlarını gerçekleştirebilceği teknolojik çözümleri sağlayan bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler

Toplantı Bilgilendirme Sistemi, Toplantı Bilgilendirme LCD, Toplantı Ekranı, Asansör Bilgilendirme Ekranı, Asansör Bilgilendirme LCD, Asansör Ekranı, Hasta Bilgilendirme Ekranı, Poliklinik Ekranı, Poliklinik LCD, Yolcu bilgilendirme Ekranı, Yolcu Bilgilendirme LCD, Yolcu Bilgilendirme Sistemi, Solosis Vİdeowall, Özel Tasarım LCD, Kurumsal TV, Ayna Arkası LCD, Hareketli LCD, Toplantı Salonu LCD, Sunum Kutusu, Digital SignageLCD. www.solosis.com.tr

#Bilişim Sektörü #Teknoloji #Elektronik # #


Benzer Firmalar