Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » MODEL YAPI ENDÜSTRİ TİC. LTD. ŞTİ.

MODEL YAPI ENDÜSTRİ TİC. LTD. ŞTİ.


FERHATPAŞA MAH. AKDENİZ CAD. G44 SOK. NO:55 ATAŞEHİR

Telefon1: 0216 660 17 17

Telefon2: 0216 660 17 22

Fax: 0216 660 17 23

Web: www.kiralikiskele.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hem üretiyor, hem satıyor, hem de kiraya veriyoruz. İskele ihtiyaçlarınızı ilk elden çözüyoruz. İster kendinize ait iskeleniz olur, ister kiralarsınız. Uygun fiyat politikamız ve güven veren çözümlerimiz ile biz size daha yakınız.
İstanbul Anadolu yakasında bulunan tesislerimizde ürettiğimiz iskele ve parçalarını İstanbul\`un dörtbir yanına ve aynı zamanda yakın çevresine kiralamakta ve satmaktayız. İnşaatınızın yeri nerede ve yüzölçümü ne kadar olursa olsun iskele ihtiyacınızı karşılamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


KİRALIK - SATILIK İSKELE
Firmamız; cephe iskelesi, iş iskelesi, kalıp iskelesi, kalıp dikmesi, teleskopik dikme direk, örümcek iskele, kamalı flanşlı iskele, cup lock fincanlı çanaklı iskele, mobil hareketli yürür iskele, H iskele, kovanlı iskele, masa tipi kule iskele, endüstriyel kalıp ve aksamları, iskele ve kalıp aksesuarları üretmekte ve kiralık iskele hizmeti vermektedir. İstanbul`un önde gelen iskele üreticisi ve pazarlamacısı durumundaki şirketimiz, sizlerin katılımıyla daha da kalite çıtasını yükseltecektir.
Firmamız; cephe iskelesi, iş iskelesi, kalıp iskelesi, kalıp dikmesi, teleskopik dikme direk, örümcek iskele, kamalı flanşlı iskele, cup lock fincanlı çanaklı iskele, mobil hareketli yürür iskele, H iskele, kovanlı iskele, masa tipi kule iskele, endüstriyel kalıp ve aksamları, iskele ve kalıp aksesuarları üretmekte ve kiralık iskele hizmeti vermektedir. İstanbul\`un önde gelen iskele üreticisi ve pazarlamacısı durumundaki şirketimiz, sizlerin katılımıyla daha da kalite çıtasını yükseltecektir.

#MODEL YAPI #kiralık iskeleler #boru iskele #güvenlikli iskele #satılık iskele


Benzer Firmalar