SÜZGEÇ YAPI İNŞAAT LTD. ŞTİ.


Adnan Menderes Bulv.VAhit Kutal Sok.Sert Apt.No:2/2 kuşadası/AYDIN

Telefon1: 02566121358

Telefon2: 02566123434

Fax: 02566128632

Web: www.suzgecyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:100
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


1995 yılında kurulan Süzgeç Yapı kurumsal kimliği ile inşaat sektörünün lider şirketlerinden biridir.

Başarılarını kuruluşundan bu yana sürdüren Süzgeç Yapı, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini biraraya getiren bir marka olmuştur.
Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşan bir kalite anlayışını benimseyen Süzgeç Yapı, özellikle büyük ölçekli konut projeleri, konusunda kayda değer bir birikime sahiptir.

Bulunduğu coğrafyanın ötesine tecrübesini ve vizyonunu taşımayı ulusal bir sorumluluk olarak benimseyen Süzgeç Yapı, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumu koruyacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Süzgeç yapı kuşadasında özellikle konut projelerinde hatrı sayılır büyüklükte ve gelişmekte olan bir firmadır.anahtar teslim sürecine dek uzanan bilgi ve birikimini sahaya yansıtan müşterilerininde verdiği güçle yol kat etmiş bir firmadır.Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede Mimarlık felsefemizi, tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmak.
Sonra modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmek.

* İnsanın ilk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını, ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak.
* Öncelikle sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak.

#kuşadası #konut #ev #daire #satılık


Benzer Firmalar