uğur oto dizayn


bakırlı mahallesi örnek caddesi no:126

Telefon1: 2583712270

Telefon2: 5526626262

Fax:

Web: www.ugurotodizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılından bu yana tecrübesi ve kalitesi ile otomotiv deri döşeme sektörünün lider kuruluşu olmayı başaran UĞUR OTO DİZAYN ilk günden itibaren tüm dünya çapındaki sektörel trendleri takip ve analiz ederek sizlere ürün ve hizmet çerçevesinde hak ettiğiniz kaliteyi sunabilmenin kıvancını yaşamaktadır.

Otomobilinizin deri dönüşümünü gerçekleştirirken kullandığımız Hakiki deri, Suni Deri, Alcantara gibi ürünler tüm kalite standartlarına ve test belgelerine sahip olup İtalya ve Almanya\`dan ithal edilmektedir. Altyapıda kullanılan diğer malzemeler dünyaca kabul görmüş kalite standartlarına uygun malzemelerden seçilmektedir.

Uzmanlık alanımız; Hakiki deri, Suni deri, Orijinal Alcantara ile deri döşeme uygulamaları, Orjinal derili araçlarda yıpranmış derilerin parça bazında yenilenmesi ve oto deri döşeme tamiratları, direksiyon Deri - Alcantara kaplama ve yenileme uygulamaları, sarkmış ya da deforme olmuş tavan kumaşlarının yenilenmesi, vites ve el fren körüklerinin yenilenmesi, Kol Dayama Uygulamaları, Koltuk Isıtma Sistemi Montajı, Klasik Araclara yönelik İc Restorasyon Uygulamaları, Hakiki Deri ile Torpido Derilerinin Yenilenmesi, Motosiklet Seleleri ile ilgili Kaplama Uygulamaları, deri döşemelerinin yenilenmesi gibi ana başlıklar altında toplanabilir.


Ürün ve Hizmetler

direksiyon deri kaplama denizli, deri koltuk denizli, koltuk kılıfı denizli, deri tamiri denizli, alcantara direksiyon kaplama denizli, deri koltuk denizli, deri boyama denizli, oto döşeme denizli, vip döşeme denizli,

#direksiyon deri kaplama #deri koltuk döşeme #alcantara direksiyon kaplama #deri döşeme tamiratı #deri koltuk boyama


Benzer Firmalar