Anasayfa » Branda ve çadır » Tekstil ve Yan Sanayi » DİYARBAKIR Branda ve çadır » Cuma Usta Tente & Pergole Sanayi

Cuma Usta Tente & Pergole Sanayi


3.sanayi sitesi a/2blok no 7

Telefon1: 04122550230

Telefon2:

Fax: 04122550230

Web: www.cumausta.com-www.cumaustatente.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1956
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak, Suriye

Firmamız 1956 yılında Diyarbakır Mardinkapı semtinde oto döşeme ve çadır branda üzerine Cuma Usta adıyla, Cuma SUNAN tarafından kurulmuştur.Daha sonra 1985 yılında ikinci kuşak olan Mehmet Burhan SUNAN tarafından yönetilip yeni sistem ve teknolojiyi iyi takip edip uygulayarak Güneydoğu Irak ve Suriye dahil olmak üzere bölgede marka olmuştur.2011 den itibaren üçüncü nesil olan H. Ayhan SUNAN ve Cuma Cihan SUNAN tarafından yönetilmektedir.
Firmamız 28 çeşitten fazla ürünle 380 m2 kapalı alanda üretime devam etmektedir. Uzman kadrosu, kaliteli üretim ve müşteri odaklı ürünleri yüksek hizmet kalitesiyle pazar payını artırmakta, sürekli yenilediği üretim teknolojisi sayesinde değişen müşteri ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilmektedir.Özel imalat, Mafsallı Tente,Motorlu Tente, Kasetli Tente,Pergola Ahşap ve Aleminyum Raylı Tente, kendine özgü dekorasyon dış görünüm, renk ,desen ve 200 den fazla üretim şekli seçeneği ile hizmetinizdeyiz.
Amacımız ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü kaliteli malzeme birinci sınıf işçilik zamanında teslim ve satış sonrası servisimizle sizlere dört mevsim yaşanır mekanlar oluşturmak.


Ürün ve Hizmetler

tente, pergole, kasetli tente, çift açılır tente, diyarbakırda tente, diyarbakırda pergole, diyarbakırda branda, güneydoğuda pergole, güneydoğuda tente

#GÜNEYDOĞUDA PERGOLE #TENTE PERGOLE #DİYARBAKIRDA TENTE #DİYARBAKIRDA PERGOLE #ÇİFT AÇILIR TENTE KASETLİ TENTE


Benzer Firmalar