Anasayfa » Çiçek » Bahçe ve Çiçek » İSTANBUL Çiçek » Cicek Siparis İstanbul

Cicek Siparis İstanbul


Acıbadem Cad. Acıbadem Apt. No:59-1-B Acıbadem - Kadıköy - İstanbul

Telefon1: 02163262208

Telefon2: 02163255388

Fax: 02163255388

Web: www.ciceksiparisistanbul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CicekSiparisİstanbul.com online çiçek siparişlerinizi 32 senelik çiçekçi dükkanı geçmişi ile profesyonel olarak online sitemizde gördüğünüz çiçekleri siparişlerinizde birebir hazırlayarak, en kısa sürede teslim etmeyi ilke edinmiş bir çiçekçi firmasıdır. Aracı hiç bir kurum ile çalışmadan çiçek siparişleriniz en taze şekilde hazırlanarak çiçek servisi araçlarımız ile İstanbul\`un çoğu ilçesine ücretsiz hızlı servis yapılmaktadır. CicekSiparisİstanbul.com olarak müşterilerimiz velinimetimizdir. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. Daima \


Ürün ve Hizmetler

► Özel Günlerde Çiçek Siparişi İçin Önemli Bilgiler:
• Özel günler için olan çiçek siparişinizi en az 1 hafta veya bir kaç gün öncesinden verebilirsiniz. Bu durum siparişinizin ilk periyotta gitmesi için çok önemlidir, hem de firmamız açısından sistemli bir şekilde dağıtmımız kolaylaşıcaktır.
• Özel günler de sipariş saati kesinlikle alınmamaktadır.
• Özel günler de çiçek siparişiniz gün içerisinde sıraya konularak beş periyot olarak (sabah, öğlen, öğlenden sonra, akşam ve gece) dağıtım işlemi gerçekleşir.
• Özel günler de firmamız sabah 06:30 ile gece 23:30\` a kadar açıktır ve çiçek dağıtımı yapıp, çiçek siparişi almaktadır.
► Yurtiçi ve Yurtdışı Çiçek Siparişi İçin Önemli Bilgiler:
• Firmamız İnterflora kuruluşuna üyedir. Yurtiçi ve Yurtdışı (81 İl ve 158 Ülkeye) Online veya Telefon ile çiçek siparişi verebilirsiniz.
• Yurtdışı çiçek siparişlerinizi 1 gün önceden vermeniz gerekmedir. Ayrıca bazı ülkelere cumartesi ve pazar çiçek teslimatı yapılmamaktadır.
• Yurtiçi çiçek siparişleriniz özel günler hariç istediğiniz saatte aynı gün teslimi gerçekleşmektedir.
• Yurtdışı çiçek siparişi gönderiminizde AMACA GÖRE başlığı altındaki kategorilerden YURTDIŞI ÇİÇEK katagorisinden verebilirsiniz. NOT : Bu kategori sizi diğer web sitemiz olan www.sevdacicek.com adresimize yönlendiricektir. Sipariş işlemizini bu web sitemiz üzerinden tamamlayabilirsiniz, Yönlenmiş olduğunuz diğer web sitemizde daha geniş ürün ağı ve farklı fiyatlarla beraber gönderim yapıcağınız ülkeler alfebatik şekilde listelenmektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar