Marka Ofis Mobilya


Petrolyolu Caddesi Soner Sokak No:6 Tepeüstü/Ümraniye/İstanbul

Telefon1: 0216 611 58 50

Telefon2:

Fax: 0216 611 58 51

Web: www.markaofismobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ofis Mobilyaları üretici firmasıyız.Kaliteli, şık ofis mobilyalarını ekonomik fiyatlarla en iyi şekilde hizmet vererek sizlere sunuyoruz.Ürün teslimat sürelerimiz kısa olup müşteri odaklı hizmet vermekteyiz.Makam Takımları, Çalışma Masaları, Personel Masaları, vb. ofisinize dair tüm ihtiyaçlarınızı firmamız da bulmanız mümkün.Ürün portföyümüzle ilgili bilgi alabilmek için iletişim hattından bize ulaşabilir, katalog talep edebilir ya da resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Klas Makam Takımı
Klas masa takımı ile ofisinize renk katın.Farklı renç seçenekleri mevcuttur.Alıcısı açısından hızlı teslimat süresine sahip bir üründür.Uygun fiyata alabileceğiniz bu takım 1. sınıf malzemeden üretilmiştir.Takım içerisinde 1 adet masa 1 adet etajer 1 adet sehpa 1 adet dolap modülü ve üç çekmeceli hareketli keson bulunmaktadır.
Marka Ofis Mobilya olarak; Ofis Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Makam Takımları, Çalışma Masaları, Ofis Dolapları, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Ofis Koltukları, Müdür Koltukları, Çalışma Koltukları, Misafir Koltukları, Fileli Müdür Koltukları, Fileli Koltuklar, Fileli Çalışma Koltukları, Ofis Kanepeleri, Cilalı Makam Takımları, Ofis Aksesuarları, Çelik Ofis Dolapları, Bekleme Koltukları, Konferans Koltukları, Karşılama Bankoları, vb ürün gruplarında hizmet vermekteyiz.

#ofis mobilyaları #ofis koltukları # # #


Benzer Firmalar