Alp Mühendislik


Güzelyurt Mah. 5777 Sokak Tekstilciler Sitesi No:33/A MANİSA

Telefon1: 0236 236 3444

Telefon2: 0236 236 3445

Fax: 0236 236 3445

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1977 yılında İstanbulda proje firması olarak başlayıp, 1981 yılında elektrik taahhüt işlerini de içine alarak görev alanını genişleten firmamız, 1994 ‘ten beri limited şirketi olarak elektrik mühendisliği proje ve uygulama alanlarında hizmet vermektedir.

Firmamızın faaliyet alanına giren orta gerilim havai ve yeraltı enerji hatları, trafo merkezleri, alçak ve orta gerilim alt yapı işleri, sanayi tesisleri elektrik donanımları, özel bina otomasyon ve idare sistemleri, kuvvetli akım, zayıf akım, yangın ihbar ve güvenlik sistemleri, uydu yayın sistemleri, özetle anahtar teslimi tüm elektrik taahhütlerinin proje işleri yetkin ve deneyimli proje departmanımız tarafından yürütülmektedir. Teknik kadromuz ayrıca proje danışmanlığı ve özel tasarım hizmetlerini de yürütmektedir. Uygulama işlerinin tamamı deneyimli şantiye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmekte olup, Şirketimizin şantiye koşullarında yemek, barınma, iletişim, ulaşım gibi ihtiyaçları karşılamak üzere gereken her türlü ekipman ve donanımı mevcuttur.

Firmamız otuz seneyi aşkın bir süredir, yüksek gerilim tesislerinden zayıf akım tesislerine kadar her türlü projeyi eksiksiz tamamlayarak bu konudaki kalitesini ispat etmiştir. Hedefimiz sektörde müşterilerimize; iş ahlakı ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde, ulusal ve uluslar arası standartlara uygun kalite kontrol içeren, en iyi hizmeti sunarak, kalite – zaman- fiyat bakımından çözüm ortağı olmak ve bu sayede hizmette devamlılık ve müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Biriken 35 senelik tecrubesini Ege bölgesine taşıyan ALP mühendislik firması Manisada açtığı yeni şubesi ile bu bölgedeki müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Yüksek gerilimden, zayıf akıma kadar, elektrik sistemlerin projelendirilmesini, otomasyon projeleri , keşif, şartname, bütçe ve maliyet analizi, malzeme temini, montaj, müşavirlik hizmetlerini taahhüt eden firmamız satış sonrası destek ve bakım onarım hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Alp Mühendislik, Elektrik Taahhüt ihtiyaçlarınızı tecrübesi, bilgi birikimi ve iş programı yönetimi ile projelendirir ve hayata geçirir.

Otomasyon Sistemleri
SCADA Yazılımları
Makine Revizyonları ve Retofitler
Elektronik Kart Tamiri
Taşeron Hizmeti
Bakım ve Teknik Destek Hizmeti
Danışmanlık
Enerji Yönetimi
Markalama Çözümleri (Gravotech)
Y.G ve A.G Projelerinin Hazırlanması
Y.G & A.G Enerji nakil hatları
Y.G & A.G Trafo Merkezleri
A.G. Kuvvetli Akım ve İç Tesisat İmalatları
A.G Pano sistemleri & Kompanzasyon
Busbar ve Kablo kanalları
Aydınlatma ve ışık kontrol sistemleri
Dizel jeneratör & Kesintisiz Güç kaynakları (UPS) Montajı
Temel Topraklama
Güvenlik sistemleri
Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri
TV, Uydu, CCTV
IT Altyapı ve bilgisayar data hatları
Elektrik - Elektronik Malzeme Satışı

#otomasyon #taahüt #mekanik imalat #taşeron hizmet #yg, og


Benzer Firmalar