Anasayfa » Cam ve Seramik Sanayi » TEKİRDAĞ Cam ve Seramik Sanayi » Sırel Mimari Cam Seramik Dekorasyon

Sırel Mimari Cam Seramik Dekorasyon


Hürriyet Mah. Yahya Kemal Beyatlı Cad. İlkent Sit. G 1/7B

Telefon1: 05428340369

Telefon2:

Fax: 02822933611

Web: www.sirelcam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız her türlü seramik, cam, porselen dekorasyon ürünlerinin üretimi ve satışı konusunda faaliyet göstermektedir. Özellikle cam ile dekorasyon ürünlerinin tasarımı ve üretimi konusunda tecrübe sahibidir buna istinaden kişiye özel çalışmalar ile birlikte seri üretim ürünlere de bünyesinde yer vermektedir. Çalışmalarımız dekorasyon alanında alternatif bir çözümdür. Füzyon Cam çalışmalarımızı sizin tasarımlarınızla veya kendi tasarımlarımızla oluşturmaktayız. Amaç şahısların zevklerine uygun özel çalışmalarla hiç bir yerde görülmeyen eserlere sahip olmayı sağlamaktır.

Ayrıcalıklı mekanların oluşturulmasında firmamız lojistik destek vermekte ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır. Bu destek daha çok üretim yapan meslektaşlarımızın işlettiği atölyelere malzeme tedariği şeklindedir. Kurulmak üzere veya yeni kurulan atölyelerin işletilmesi, karşılaşılan sorunların giderilmesi ve eğitim verilmesi gibi çalışmalara da yer vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Mozaik Renkli Cam Kapı
Bu çalışmamız rahatlıkla kapı, pencere, dolap, ara bölme gibi ışığın girmesi ancak tamamen arka tarafın görülmesinin istenmediği yerlerde kullanılmaktadır. Renklendirilmiş ve kare kesilmiş parçaların tasarlanması ile üretilen camımız belirttiğimiz gibi, kapı, pencere, dolap, ara bölme gibi yerlerde perde veya başka bir unsura gerek olmadan ve en önemlisi ışığı engellemeden kullanılabilecek bir çalışmadır. Gelen ışığın camdan geçerek yansımasını görmek elbette mutluluk vericidir ve çocukların baz
Füzyon cam ürün sınıfları;
sanatsal duvar panoları, kapı camı, dolap camı, seperatör camı, niş ve ara bölme camları.
Seramik ürün sınıfları;
Sanatsal duvar panoları, seramik heykeller, büst ve tors çalışmaları, seramik formlar, porselen promosyon ürünleri.

#Füzyon Cam #Cam Dekorasyon #Seramik Pano #Seramik Form #


Benzer Firmalar