TUDER EĞİTİM


konur 1 sokak 14-4 kızılay ANKARA

Telefon1: 532 594 28 34

Telefon2: 0505 739 89 93

Fax:

Web: www.tuderegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TUDER EĞİTİM bire bir özel derste Ankaralı öğrencilerin ve velilerin yanındadır.

TUDER EĞİTİM uygun ücret politikasından tutunda, uzman bir eğitmen kadrosuna varana kadar çalışmalarını başarı odaklı eğitim anlayışıyla birlikte nezih bir ortamda, ilköğretimden üniversite sınavına kadar süreçte Savaş KARAMIK yönetiminde kaliteli, iddialı ve titiz bir şekilde sürdürmektedir.

Takdir edilir ki eğitimde disiplinsiz sistemsiz ve programsız bir anlayışla sonuca gidilemez. Bu nedenle disiplin ve kalite olmazsa olmazımızdır. ‘’UYGUN ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLANDIĞINDA HER ÖĞRENCİ HER ŞEYİ ÖĞRENEBİLİR’’ yaklaşımından hareket ederek kişiye göre yaptığımız özel programlarla ve stratejik bir şekilde öğrencinin öğrenebileceği maksimum noktayı hedeflemekteyiz.

Kişisel farklılık ve bilgi düzeyi de dikkate alınarak KİŞİYE ÖZGÜ ÖĞRETİM MODELİ ‘ni uygulamaktayız. Daha geniş bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
Hedefiniz Başarıya Ulaşmaksa, Risk Almayın, En İyisini Seçin!

Web Sitemiz: www.tuderegitim.com

Tel: 0 505 739 89 93 & 0 532 594 28 94

E Mail: bilgi@tuderegitim.com

LÜTFEN RANDEVU ALINIZ

Adresimiz: Konur 1 sokak No:14


Ürün ve Hizmetler


özel ders
TUDER EĞİTİM bire bir özel derste Ankaralı öğrencilerin ve velilerin yanındadır. TUDER EĞİTİM uygun ücret politikasından tutunda, uzman bir eğitmen kadrosuna varana kadar çalışmalarını başarı odaklı eğitim anlayışıyla birlikte nezih bir ortamda, ilköğretimden üniversite sınavına kadar süreçte Savaş KARAMIK yönetiminde kaliteli, iddialı ve titiz bir şekilde sürdürmektedir. Takdir edilir ki eğitimde disiplinsiz sistemsiz ve programsız bir anlayışla sonuca gidilemez. Bu nedenle disiplin ve kalite
BAŞTA MATEMATİK-GEOMETRİ OLMAK ÜZERE TÜM DERSLERDEN BİREBİR ÖZEL DERS.

çalışma sistemimiz;

Öncelikli olarak \`\` UYGUN ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLANDIĞINDA HER ÖĞRENCİ, HERŞEYİ ÖĞRENEBİLİR\`\` felesefesinden hareket ederiz.



Çalışma ortamının en önemli ögesi şüphesiz uzman bir eğitmendir. Eğitmen öğrenciyi yönlendiren , ona neyi nasıl ne zaman ve neden yapması gerekliliğini anlatan, öğrencinin başarılı olma isteğinden hareket ederek onun onayı ve desteğiyle KİŞİYE ÖZGÜ ÖĞRETİM METODU\`nu uygulayan ve bu esnada ilk dersten itibaren öğrencisine değerli bir birey olduğu hissini veren kişidir.



Elbetteki eğitmenin bilgi birikimide en üst düzeyde olmalıdır. Bütün bunlara ilave olarak eğitmenin TEST TEKNİĞİ uygulamalarında da başarılı olması ve bunu zaman içerisinde öğrencisine aktarabilmesi gerekir. Eğer öğrenci sınav grubu öğrencisi değilse OKULA TAKVİYE anlamında çalışma gösterilmeli, referans olarakta öğrencinin okuldaki izlemek durumunda olduğu konu sıralaması metot ve anlayışı baz alarak okul notunun yükseltilmesi ilk hedef olmalıdır. İkincil hedef olarak ise (Malum sınavlar ülkesinde yaşıyoruz. Bu nedenle ileride öğrencinin gireceği sınavıda düşünerek ) test tekniğine önem verilmelidir.



Merkezimizde her öğrenciye ayrı ve özel bir program yaparız. Çünkü her öğrenci farklı bir bireydir ve özeldir.



Öğrencimizin kaynak ve döküman sağlamasına yardımcı oluruz.



Konuların zorluk derecelerine göre basamak basamak ilerleyerek kavrama pekiştirme ve değerlendirme testleri uygularız.



Öğrencilerimizin velilerinene eğitim danışmanlığı yaparak, belirli peryotlarla öğrenci durumunu analiz ederiz. Geri dönütleri mutlaka veliyle paylaşırız.



Öğrencimiz ara sınıf öğrencisi ise, yazılılarından önce ön hazırlık programı uygularız.



BİRE BİR ÖĞRETİM elbetteki tüm öğretim metotları arasında en çok etkili olandır. Dersi anlatan eğitmen bütün ders boyunca tüm dikkatini 1 öğrenci üzerine yoğunlaştırma şansına sahiptir. Böyle olunca öğrenciyi tanımak rehberlik yapmak ve yönlendirmek çok daha kolay olmakta ve çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır. Bunun doğal bir sonucu olarakta dersin işleniş şekli ve/veya yöntemi tamamen öğrenciye göre düzenlenmekte ve uygulanmaktadır.



TUDER EĞİTİM alanında uzmanlaşmış , tecrübeli, test tekniği konusunda kalifiye eğitmenlerle çalışmaktadır. TUDER EĞİTİM öğrencilerinin eğitiminden sonra tercih döneminde de yanlarındadır.



Öğrenci derse başladıktan sonra öğrencideki gelişim ve değişimler mutlak suretle veliye aktarılır.

#ankara özel ders birebir ders matematik geometri ö #kaliteli iddialı özel ders #savaş karamık #1 numara özel ders #


Benzer Firmalar