ZEKA KÜPÜ


Cumhuriyet Cad. 10A Bitez

Telefon1: 2523637803

Telefon2:

Fax:

Web: www.zekakupum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zekâ Küpü sadece Eğitici Oyun ve Oyuncak üzerine hizmet veren Psikolog ve Matematik Öğretmeni bir çiftin katıldıkları bir fuarda oyun ve oyuncaklara hayran kalarak başlattıkları idealist bir işletmedir.


Ürün ve Hizmetler


Katamino
Yaş:3-99 Best Educational Toy Ödüllü Bu oyun; Uzaysal algılama, konsantrasyon ve mantık yürütme becerilerini geliştirir. Katamino çocukların geometrinin temel kavramlarını anlamasına yardımcı olan bir inşa oyunudur. Çok sayıdaki bulmacaların zorluk seviyeleri çok kolaydan çok zora değişmektedir. Tek kişinin oynayabileceği bir bulmaca olduğu gibi iki kişi arasında oynanan bir strateji oyunu olarakda oynanabilir. Katamino her yaştan oyuncuların çok severek oynadığı farklı seviyeleri olan sırad
Ürünlerimizin tamamı tek tek özenle seçilmektedir. Eğitsel, gelişimsel hedefi olmayan hiçbir oyun ve oyuncak mağazamızda bulunmamaktadır. Her yaşa eğlenerek kendini geliştirme imkânı veren oyunlarımız, farklı ve kaliteli tasarım ve üretimleri ile hayranlık uyandırmaktadır. Zekâ Küpü Aklını Oynatmayı Sevenlerin Yeni Adresi!

#eğitici oyuncak #eğitici oyun #zeka oyunları #çocuk #eğitim


Benzer Firmalar