KRC TEMİZLİK


ŞAHİNTEPE MAH. 398 NOLU CAD. UĞUR ÇARŞI İÇİ NO:15/F-Z2 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

Telefon1: 0533 327 94 24

Telefon2: 0507 518 67 50

Fax: 0850 220 64 29

Web: www.krctemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temizlik Servisi 2011 yılından bu yana apartman temizliği sektörüne hizmet vermek üzere yapılanmış profesyonel bir şirkettir. Uzmanlaşmanın geçerli olduğu çağımızda detayların önemli olduğuna inanan şirketimiz, apartman temizliği sektöründe derinleşerek hizmet verdiği apartmanların güvenini kazanmış ve sektöre farklı bir bakış açısı getirerek kısa sürede aranılan bir marka olmuştur.

Başarıların verdiği güvenle, kurumsal yapısını her geçen büyüten Temizlik Servisi çalışmalarında sosyal sorumluluk projelerine de ekleyerek doğanın korunması ve geri dönüşüme kazandırılması konusunda da çalışmalar başlatmıştır.

Temizlik servisi, profesyonel kadrosu ve yaklaşımıyla alışılmış temizlik hizmetlerini tamamen değiştirerek bugüne kadar almakta olduğunuz temizlik hizmetlerini sorgulamanızı sağlayacak.

Şirketimiz Gaziantep’de bir ilki başlatarak apartman temizliğinde görevlendirdiği personelin tamamını sigortalı olarak çalıştırarak apartman temizliğinde görevlendirdiğiniz sigortasız personelin iş kazası yaşaması halinde yönetici ve apartman sakinlerini yasal sorumluluk altında kalmaktan kurtarmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

APARTMAN TEMİZLİĞİ

#apartman temizliği #gaziantep apartman temizliği #apartman temizlik şirketleri #apartman yöneticiliği #temizlik


Benzer Firmalar