Anasayfa » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik » REGALIS GROUP

REGALIS GROUP


Regalis Group 1P Leroy House 436 Essex Road London, N1 3QP

Telefon1: +44 (0) 207 887 1390

Telefon2: +44 (0) 207 704 2555

Fax: +44 (0) 207 206 2067

Web: www.regalisgroup.co.uk/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bir Cok Avrupa Ulkesi

Londra merkezli ilk ve tek Türk profesyonel güvenlik ve eğitim firması Regalis Group olarak , birçok star isme yakın koruma hizmeti sağlıyoruz. Şirketin başında da halen Leicester Üniversitesi Krimonoloji Bölümünde Güvenlik ve Risk Yonetimi üzerine Master yapan Erdal Koyuncu bulunuyor.
Şirketimiz Sir Richard Branson, Dita Von Tesse, Dustin Hoffman, Kate Moss, Bruce Willis, Michael Jordan ve hatta Kralice Elizabeth e kadar birçok tanınmıs isme yakın koruma hizmeti verdi.
Regalis Goup olarak güvenlik, eğitim ve özel dedektiflik alanlarında hizmet vermekteyiz. Güvenlik alanındaki hizmetlerimiz; güvenlik danışmanlığı, VIP yakın koruma, özel mülkiyetin korunması, değerli eşyaların taşınması gibi temel hizmetleri içerir.
Eğitim alanında; yakın koruma, kapı güvenliği, CCTV kamera, ilk yardım, yakın savunma teknikleri, araç sürüş teknikleri ve yangın eğitimleri; health & safety ve alkol satış ruhsatı lisansı gibi alanlarda hizmet vermekteyiz.
Dedektiflik eğitimi’nin yanında farklı hizmet alanlarımızda bulunmaktadır. Hizmetlerimiz hem kurumsal hem de ‘özel’ alana dahil olan konularda... Boşanma davaları için delil araştırma ya da bazı aileler için güvenlik amaçlı çocuklarının takip edilmesi gibi..
SIA Level 3 Bodyguardlık(Yakın Koruma), SIA Level 2 Kapı Güvenliği, SIA Level 2 CCTV Güvenlik Kamerası, EDI Level 3 Özel Dedektiflik, Güvenlik Eğitmenliği, FAAW İlk Yardım Eğitimi, Health & Safety, Yangına Müdahale, Yakın Savunma sertifikaları gibi pek çok uluslararası geçerliliği olan sertifika veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


VIP Yakin Koruma, VIP Bodyguard, Ozel Dedektiflik
Londra ve tum Avrupa`da organizasyon yonetimi.VIP Guvenlik, ozel dedektif hizmetleri ve guvenlik danismanligi.
VIP Güvenlik , Yakın Koruma Hizmeti , Etkinlik Yönetimi , Uzman Risk Yönetimi , Risk ve Tehlike Analizi, Organizasyon Güvenliği , Özel Dedektiflik , İngiltere Özel Güvenlik

#VIP Güvenlik , Yakin Koruma Hizmeti #Risk e Tehlike Analizi , Uzman Risk Yönetimi #Özel Dedektiflik , İngiltere Özel Güvenlik # #


Benzer Firmalar