YILMAZ ASANSÖR


mandıra cad.katip nazmiler sk.no:24 fikirtepe - kadıköy

Telefon1: 0216 471 70 69

Telefon2: 0532 365 14 44

Fax: 0216 471 70 69

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Asansörle ilgili ne olursa olsun tam 1985 yılından beri asansör hakkında herşeyi yapmaktayız.Bizim için müşteri memnuniyeti herşeyden önce gelir. 1985 yılından beri yeni asansör kurduğumuz ve halada baktığımız asansörler vardır. Bu yıldan beri asansörlere hala bakabiliyorsak bu bence müşteri memnuniyetidir.


Ürün ve Hizmetler

ASANSÖR BAKIM ARIZA MONTAJ SERVİSİ


ASANSÖRÜN MOTORUN DEĞİŞİMİ
Asansörün motorunun yanma sebebini açıklayalım.
1- Motor yataklarının yağsız çalışmasından dolayı motor yatakları sarma yapar ve motor sıkışma yapar motor sıkışır ve yanar.Bunun için motoru yağsız çalıştırmamak gerekir.
2- Asansörün fren bölümünü iyi ayarlamak gerekir çünkü asansörün freni asansör çalışırken iyi açamıyorsa motor zorlanır ve yanabilir.Frenlerin iyi ayarlanması gerekmektedir.

ASANSÖRÜN HALATLARIN DEĞİŞİMİ
Asansörün halatların dayanma gücü yaklaşık 7 ile 8 yıldır tabi bu asansörün kullanıldığı halata ve asansörün çalışma durumuna görede değişebilir.Bazı asansörcüler çok ucuza halat değişimi yapabiliyor bunun nedeni kullanıldığı malzeme kalitesiz ve ucuz malzeme olmasıdır.Asansörde kullanılıcak halat ( izmit aş.) birinci sınıf halattır.Halatla birlikte değişmesi gerek malzemede halat şişesidir.

ASANSÖRÜN KASNAK DEĞİŞİMİ
Asansörün kasnak değişimi nasıl ve asansöre nasıl etkiler yapınca kasnak değişimi yapılır cevaplayalım.Asansörün kasnağı eğer kasnakta aşınma var ise kasnak değişir.Asansörde şöyle bir etkide yapabilir asansör yukarı, aşağı kaydırma yaparsa ve asansör 3 yada 4 kişiyi taşımakta zorlanıyorsa kasnak mutlaka değişmesi gerekmektedir.

ASANSÖRÜN ANA KUMANDA PANOSU DEĞİŞİMİ
Asansörün eski olan ana kumanda panosunun sökülerek yerine (arl 200 pano) kullanmaktayız.

ASANSÖRÜN KABİN DEĞİŞİMİ
Asansörün eski olan kabinini sökerek yerine istediğiniz tarzda kabin kaplaması ve değişimi yapmaktayız.

ASANSÖRÜN KASETLERİN DEĞİŞİMİ
Asansörün kat kasetlerin ve kabin kasetlerin müşterilerimizin isteğine göre kaset sipariş verilip kaset değişimi yapmaktayız.

ASANSÖRÜN KAPI KİLİTLERİ DEĞİŞİMİ
Çoğu asansörde hala tek emniyetli kilitler mevcuttur ve tek emniyetli kilitler ise pek güvenli değildir.Bunun için tek emniyetli kilit kullanmak yerine çift emniyetli kilit her zaman için çok güvenlidir.Bizim kullandığımız ürünler (canlift, deltatek, artan) marka kilitlerdir.

DİĞER DEĞİŞTİRDİĞİMİZ PARÇALAR
Kapı amortisörü değişimi, kabin patenleri değişimi, frenlerin değişimi, kapı yayların değişimi, asansörün motor sarılması, regletör değişimi, kasnak değişimi, asansörün pompasının değişimi, asansörün kapıların değişimi, asansörün rayların değişimi kısacası asansörle ilgili ne olursa olsun yapmaktayız.

#asansör bakım servisi #asansör arıza servisi #asansör halat değişimi #asansör kasnak değişimi #asansör yenileme


Benzer Firmalar