Anasayfa » İnşaat sanayi » BURSA İnşaat sanayi » Anahtar teslim tadilat

Anahtar teslim tadilat


Erikli mah. 3.cd. No:33/ A Yıldırım/Bursa

Telefon1: (224)342 57 75

Telefon2:

Fax: (0224) 342 67 75

Web: www.anahtarteslimtadilat.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılından itibaren faaliyet gösteren firmamız, 2008 yılında MG dizayn Tasarım - İç Mimarlık olarak çalışmalarına devam etmekte. Bir çok Mekansal tasarım, uygulama, tadilat yapmaktayız.
2009 yılında MG dizayn stand ve Fuarcılık ile Türkiye çapında fuar,avm ve ürün teşhir standı Tasarım - Üretim - Uygulama çalışmaları yapmaktayız.
Üretim olarak Ahşap - Mobilya üretimde uzman kadromuz ile Mekanlarla ilgili güven duyabileceğiniz anahtar teslim uygulamalar yapmaktayız.
Her ürünü detaylı görselleştirip, profesyonel kadromuz ile bire bir alana uygulama tecrübesine sahibiz. İyi çözümler sunarak, zamanında, eksiksiz teslim etmeyi, farklı olanı, zamana uygun, kişinin özelliklerini ve yaşantısını yansıtan, kullanışlı, dayanıklı, şık tasarımlara imza atmaya devam etmektedir.
2012 yılında MG grup adı altında MG dizayn Tasarım-İç mimarlık , MG dizayn Stand ve fuarcılık ve MG Toys Ahşap Oyuncaklar olarak üç marka oluşturuldu.
Son ürünümüz olan MG Toys ile hep ithal edilen ahşap oyuncakları %100 kendi üretimimizle ekolojik- organik olarak üretimi sağlamak ve hizmet etmek amacındayız.


Ürün ve Hizmetler


#tadilat #dekorasyon #anahtar teslim #iç mimarlık #banyo


Benzer Firmalar