Anasayfa » Boyama Sistemleri » Boya Sanayii » İZMİR Boyama Sistemleri » Altekma Dış Ticaret Boya Makina Sanayi A.Ş.

Altekma Dış Ticaret Boya Makina Sanayi A.Ş.


Kurtuluş Cad. No:27 Yazıbaşı Torbalı

Telefon1: 0 232 853 85 78

Telefon2:

Fax: 0232 853 96 59

Web: www.altekma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Altekma; Yüzey hazırlama ve yüzey kaplama yöntemleriyle ilgili sektöre çözüm üretmek amacıyla 1997 yılında İzmir’de kurulmuştur. Sizlere daha iyi hizmet vermek ve ”Yerel Ortağınız” olmak amacıyla yaptığımız yatırımlar sonucu; 2003 yılında İstanbul Tuzla’da, Marmara Bölge Müdürlüğümüz, 2006 yılında Ankara Ostim’de İç Anadolu Bölge Müdürlüğümüz ve 2008 yılında İzmir Merkezde Ege Bölge Müdürlüğümüz hizmetinize açılmıştır. Bu yıl ise Marmara Bölge Müdürlüğümüzü İstanbul Pendik’e taşımış bulunmaktayız. “Yerel Ortak” olma yolunda Bölge Müdürlükleri ile yetinmeyen Altekma, bayilikler oluşturarak Türkiye’nin sektördeki en güçlü bayilik ağını kurmuş bulunmaktadır.

Kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti ve satış sonrası hizmet anlayışı ile sektör liderliğini 15 yıldır koruyan Altekma, her yıl başarı çıtasını yükselterek, hedefini, sürdürülebilir büyümeye ve gelişmeye endekslemiştir. Makine portföyünü her yıl genişleten Altekma, 2008 yılından itibaren Kumlama kazanları, Tekstüre makineleri, Su jetleri ve Yol çizgi kamyonları üretimi yapmak amacıyla İzmir Torbalı\`da üretim binasını hizmete açmıştır. 2011’in ilk çeyreğinden itibaren Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkî Cumhuriyetlere ihracata başlayan firmamız Bölgede her geçen gün güçlenmektedir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve güvenden ötürü teşekkür eder, 2012 yılında da çözüm ortağınız olmaya devam etmekten onur duyarız.

Saygılarımla


Ürün ve Hizmetler

Boya Makinaları, Kumlama Makinaları ve Ekipmanları, Vakumlu Çelik Bilyalama Makinaları (Shot Blasting), Yol Çizgi Makinaları ve Kamyonları, Freze Makinaları, Söve Makinaları,

#boya makinaları #kumlama makinaları #yol çizgi #freze makinaları #çizgi boyaları


Benzer Firmalar