Osmanlı Laser


Akdeniz Sanayi Sitesi 5037 Sok. No:69-71 07220 Antalya (Vakıf Zeytinliği Karşısı)

Telefon1: 2422210500

Telefon2:

Fax: 2422210800

Web: www.osmanlilaser.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“15 yıllık deneyimimizle mimari yönlendirme projesini bizzat oluşturuyoruz”


1997 yılında faaliyetine başlayan Osmanlı Laser Mimari yönlendirme ve Görsel Ürünler konusunda Antalya’nın yanı sıra ülkemizin de öncü firmalarından biri olmuştur. Geçmişte Osmanlı Kuyumculuk olarak faaliyet gösteren firma, laser teknolojisini daha o yıllarda altın kesmek ve işlemek için kullanmaya başlamış.

Firmanın Akdeniz Sanayi Sitesinde bulunan ve 2000 m2 kapalı alanda yer alan atölyesinde son teknoloji laser kesim makineleriyle metal, krom, pirinç, ahşap, pleksi, alüminyum, deri vb. malzemeler işlenebiliyor. Konusunda uzman 30 kişilik ekibi ile tasarımdan- imalata sonrasında ise montajdan satış sonrası servise varan geniş bir hizmet ağı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir.

Firmanın iş hacminin büyük bir kısmını oteller oluşturmaktadır. Otellerde kurumsal kimlik yazısı ve totemlerle başlayan hizmetleri, genel mekân yönlendirmeleri, resepsiyon daki ülke saatleri, döviz ve fiyat kur panoları, ala cart restoranların ve diğer özel mekânların isimleri, oda numaraları, açık büfede yemek isimlikleri, personel yaka isimlikleri, havuz, plaj, spa, sağlık ve spor merkezi kullanım kuralları ve yönlendirmeleri, bahçe yönlendirmeleri şeklinde devam etmektedir.

Hedef kitlesi yatırımcı olmasına rağmen çoğu zaman mimarlarla da ortak çalışma yürüten Osmanlı Laser , yatırımcılarla şantiyede yapılan olumlu görüşmeler sonucunda otelin mimari konseptini tanımlamak için proje fizibilitesini mimarlarla sürdürmektedir. Firma bu doğrultuda mimari yönlendirme projesini oluşturmaktadır. Örnek numuneler eşliğinde sunumu yapılan proje onaylandıktan sonra en kısa sürede imalata geçilerek deneyimli montaj ekibi ile yerinde montajı yapılıp iş teslim edilmektedir.

Osmanlı Laser ’in, son yıllarda tamamladığı önemli projelerinde led aydınlatmalı oda kapı numaraları en çok rağbet gören ürünleri arasında yer alıyor. Mimari dekorasyona uygun şekilde tasarlanıp imal edilen led aydınlatmalı oda kapı numaraları hem aplik özelliği ile aydınlatma, hem de numaratör özelliği ile yönlendirmeye çözüm getiriyor. The Green Park Hotel Pendik & Convention Center, Sunrise Resort Hotel, Starlight Convention Center, Şavk Hotel, Şiir Hotel, Kamelya World Tatil Köyü, Assos Dove Hotel Resort & Spa, Doğa Feriloft Konutları, Club Magic Life Seno Sarıgerme, Crystal Palace Hotel, Bostancı Paragon Residences Osmanlı Laser ’in led aydınlatmalı oda kapı numaralarını kullanan projelerden bazıları…

Yurt dışında ve yurt içinde katıldığı fuarlar vasıtasıyla hizmetini uluslar arası zincir otellere ve Türkiye geneline yayan Osmanlı Laser ’ın referansları arasında bulunan birçok otel, Hastane, İnşaat ve Yapı firmaları, AVM’ler ve Üniversitelere her yıl yenileri eklenmektedir.
Yurt genelinde tamamladığı projelerde turizm tedariki konusunda yatırımcıların Antalya firmalarına öncelik tanıması ve İstanbul’daki yatırımcıların turizm tedariki konusunda en iyi hizmeti Antalya firmalarından alıyor olması bizler


Ürün ve Hizmetler

Yakalık, masa numaraları, koridor yönlendirmeleri, büfelik, mimari yönlendirmeler, banket numaları, resepsiyon, anahtarlık, krom kesim, laser kesim, cnc kesim, plaket, bahçe yönlendirmesi, otel yönlendirmesi, kutu harf, krom kutu harf, tabela, totem, plexiglass standlar, demo çerçeve, standlar, fuar sistemleri, kapı numaraları

#yakalık #otel yönlendirme #fuar sistemleri #laser kesim #krom kesim


Benzer Firmalar