Anasayfa » Hafriyat » İnşaat sanayi » İSTANBUL Hafriyat » Akkaya İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akkaya İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Çalışlar Cad. Preveze Sok. Eren Apt. No:13/1 Bahçelievler/İSTANBUL

Telefon1: 02125050534

Telefon2:

Fax: 02125050513

Web: www.yikimakkayainsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 yılında işletmemiz kurulmuş olup, firma olarak; yıkım, hafriyat, temel takviye, fore kazık, kuyu temel ve taahhüt işleri ilgi alanlarımızdandır. Tarihi eserlerin ön cephelerini bırakarak içini yıkıp, aslına uygun restorasyon yapılması veya binayı yıkmadan dolgu zeminli binalara da istenilen bodrumu kazandırabilmekteyiz. AKKAYA İNŞAAT bugün yıkım ve tadilat çalışmalarında yeterli bilgi, tecrübe ve sahip olduğu araç parkı, konusunda uzman mühendis, tecrübeli personeli ile aileden gelen 40 yıllık tecrübe birikimini birleştirerek yurtiçi ve yurtdışında aranan firma konumuna gelmiştir.
Başta istanbul ve diğer kentlerimizde ana cadde üzeri, bitişik nizam halindeki bina ve alışveriş merkezlerinden tutun da fabrika, lojman, otel ve çok katlı sayısızca binaların yıkım ve tesviye işlerini tamamlayarak bu gün saygın ve aranan bir konuma gelmiştir. AKKAYAİNŞAAT olarak güvenirlilik, insan ve çevreye saygı prensiplerinden taviz vermeden sektörün lideri konumu bizleri mutlu kılmaktadır.
Ülkemizdeki kentsel dönüşümlerin hızla artması, deprem riski taşıyan bölgelerde depreme dayanıklı binaların yeniden inşaa edilmesi, modern şehirleşme, bina restorasyon çalışmaları hızla artmaktadır. Bu ve benzeri bir çok sebepten dolayı yıkım ve hafriyat çalışmaları ivme kazanarak gereklilik halini almıştır. Tüm bu çabalarımız AKKAYAİNŞAAT\`ı hakettiği yere taşımıştır.


Ürün ve Hizmetler

yıkım, yıkım işleri, bina yıkımı, bina, yıkımcı, yıkı, yıkıcı, yıkım firması, destruction, demolition, söküm işleri, inşaat, bina yıkımcısı, yıkılacak bina, demontaj, dinamitli yıkım, kimyasallı yıkım, kontrollü yıkım, güvenli yıkım, emniyetli yıkım, karotlu yıkım, karot, beton kesme makinesi, beton kesme robotu, hidrolik yıkım, moloz, hafriyat, en ucuz yıkım, ekonomik yıkım, metre yıkım, metrekare birim maliyet, az maliyetli yıkım, maliyetsiz yıkım, silo yıkımı, köprü yıkımı, kule yıkımı, ikinci el inşaat malzemesi, inşaat depo malzemeleri, hidrolik kırıcılı ekskavatör, kırıcılı makine, kırıcılı makina, kırıcılı kato, mini ekskavatör, mini loder, kaçak yapı, yıkılacak binalar, tünel yıkımı, otel yıkımı, hurda, tadilat yıkımı, moloz atımı, döküm yeri, binamı yıktırmak istiyorum, yıkıntı, yıkımcılık, tarihi eser, spor salonu yıkımı, ali sami yen stadyum yıkımı, kaba inşaat, çatı yıkımı, duvar yıkımı, döşeme yıkımı, temel yıkımı, temel parçalama, döşeme çiğneme, radye temel yıkımı, bombalı yıkım, patlayıcılı yıkım, çökertilerek yıkım, elle yıkım, balyozla yıkım, binamız yıktırılacaktır, eski bina, yapı yıkımı, kesmeli yıkım, presli yıkım, kemirerek yıkım, tozsuz yıkım, temiz yıkım, sigortalı yıkım, all risk sigortalı yıkım, dolgu malzemesi, blokaj, kuyu temel, tekil temel, sömel, mütemadi temel, sürekli temel, alo moloz, mehmet ali bulut, taner bulut, ali murat tekkanat, kaan kılıçkıran, inşaat mühendisi, makine mühendisi, çevre mühendisi, yıkım mühendisi, telsiz, manivela, oksiasetilen, el arabası, eldiven, kamyon, damperli kamyon, kepçe, müteahhit, mütahit, hasarlı bina, depremzede, deprem, deprem hasarlı bina, depremde hasar gören binalar, profesyonel yıkım

# # # # #


Benzer Firmalar