Anasayfa » Döşeme » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Döşeme » Ayyıldız PVC Lambiri

Ayyıldız PVC Lambiri


Gümüşsuyu Cad. Litros Yolu Site 1 Sok. No:42 Bayrampaşa – İSTANBUL / TURKEY

Telefon1: 902125017161

Telefon2:

Fax: 902125017161

Web: www.ayyildizpvc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2000 yılında sektörde müşterisiyle buluşan AYYILDIZ PVC, teknolojiyi yakından takip ederek yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyata sizlere sunarak kendine sektör içinde iyi bir yer edinmiştir. PVC Lambri, Küpeşte, Sineklik, Cam Balkon ve Alüminyum Profil alanında hizmet veren AYYILDIZ PVC yirmi seneyi aşkın tecrübeli iş adamları tarafından kurulmuştur.

Firmamız, mevcut PVC Lambri, Küpeşte, Sineklik, Cam Balkon ve Alüminyum Profil sistemlerinin tüketicinin ihtiyaçlarına cevap vermediğini düşünerek “İnsanlar iyi şeylere layıktır” sloganıyla yola çıkmıştır. Bu alanda modern, estetik ve kaliteli çözümler sunmayı hedeflemiştir. Bu hedef doğrultusunda, teknolojiyi yakından takip etmek, kaliteden ödün vermemek, müşteri memnuniyetini esas almak, kaliteyi uygun fiyata sunmak ve AR-GE çalışmalarına fazlasıyla önem vermek prensiplerinden asla vazgeçmemiştir.


Ürün ve Hizmetler

Ayyıldız PVC Lambiri, Kapı Lambirisi, Tavan Lambirisi, Cam Balkon, Sineklik, Küpeşte, Alüminyum profil malzemeleri ile siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. PVC Lambiri, Tavan Lambirisi ve Kapı Lambirisi konusunda lambiri alanında uzmanlaşmış kadromuzla lambiri hizmetleriyle yanınızdayız. Lambiri malzemeleri; Kapı Lambirisi, Tavan Lambirisi v.s. olarak çeşitli kollara ayrılır. Lambiri için bizi arayınız. Web adresimiz: http://www.ayyildizpvc.com

#pvc lambiri #kapı lambirisi #tavan lambirisi #pvc kapı lambirisi #pvc tavan lambirisi


Benzer Firmalar