Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » ANKARA Danışmanlık » Global Business Brokerage LLC

Global Business Brokerage LLC


163 Erie Street 02139 Cambridge, MA, USA

Telefon1: 800 - 695 43 17

Telefon2:

Fax:

Web: www.ustradingturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Amerika, Türkiye

Global, gümrük müşavirlik ve aracılık hizmetleri, havayolu taşımacılığı ve uluslararası ticaret danışmanlığı ile ilgili tüm hizmetleri sunan bir platformdur. Küçük ve orta ölçekli işletmelere uluslararası sevkiyatlarında ve Türkiye ile A.B.D. arasında gerçekleştirilen ithalat ve ihracat işlemleri ile ilgili her türlü konuda müşterilerine yardımcı olur ve ürünlerin nihai noktaya zamanında ve iyi durumda ulaşmasını sağlar.

Global, hem ilk defa ithalat veya ihracat yapan firmalara hem de daha önce sözkonusu bu işlemleri yapan ve işleyen bir mal tedarik zinciri olan firmalara mümkün olan en iyi hizmeti sunar ve müşterilerine zaman ve para kazandıracak en iyi çözümü sunar. Büyük ve küçük ölçekli işletmeler uluslararası ticaretin faydalarını fark ettikçe, ekili ve şeffaf ürün tedarik zincirinin önemi daha da artmıştır.

Global, ürünlerin Türkiye ile A.B.D. arasındaki sevkiyatını sağlamak için ihtiyaç duyulan bütün hizmetleri müşterilerine sunmaktadır. Lojistik maliyeti uluslararası ticarette toplam maliyetin genellikle %30’unu aşmaktadır. Global müşterilerine ihtiyaç duyacakları bütün hizmetleri sunmakta ve müşterilerinin işlemlerinde sinerji yaratmakta ve maliyet avantajı sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Dış Ticaret Danışmanlığı
Bir şirketten diğerine yapılan ticaret hacmi son on yılda hızla arttı ve bu durum şüphesiz ki ülke ekonomilerinin ve dünya ekonomisinin toparlanma sürecinde en önemli araçlardan birisi olacak ve önemi ileriki yıllardan daha da artacak. Global düzeydeki bu genişleme devam ederken, diğer ülkelerle ticaret yapmak için ihtiyaç duyulan yasal gereklilikler de aynı ölçüde artıyor. Global uluslararası ticaret ile ilgili her türlü ihtiyacınızda size en üst düzey hizmeti sunmaktadır. Global’de müşterileri
Dış Ticaret Danışmanlığı, ABD ve Türkiye pazarları için temsilcilik hizmetleri, ürün tedarik hizmetleri, fuar ve organizasyon hizmetleri, ofis destek hizmetleri

#ithalat ihracat #danışmanlık, temsilcilik #gümrük müşavirliği #ürün tedariki #ofis hizmetleri


Benzer Firmalar