Anasayfa » Ticaret ve perakende satış » GAZİANTEP Ticaret ve perakende satış » NASKAR TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA TİC. LTD. ŞTİ.

NASKAR TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA TİC. LTD. ŞTİ.


Fatih Mh.Fevzi Çakmak Blv.Arkadaş Apt.No:121 B Şehitkamil

Telefon1: 0342 322 99 95

Telefon2:

Fax: 0342 322 99 96

Web: www.naskartemizlik.com/index.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:85 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kısaca NASKAR ;



Naskar LTD. ŞTİ. olarak ;

Firmamız 1999 senesinde faaliyete başlamış olup, NASKAR TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZ. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile sektöründe satış ve satış sonrası tecrübesiyle haklı bir deneyime sahiptir.Müşteri memnuniyetini en üst sırada tutan firmamız, kaliteye daima önem vermiştir.

Adana, Mersin, Antakya, İskendurun, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kayseri, Niğde, Malatya, Mardin, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa bölgelerine temizlik makinaları satış ve satış sonrası servis hizmeti verilmektedir.

Deneyimli, güler yüzlü, işinde profesyonel kadromuzla müşterilerimizi memnun etmek için ne gerekiyorsa yapmaktayız. Müşterilerimizin ürün teslimatlarını kendi servis araçlarımızla yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Nilfisk Binicili Yer Temizleme Makinası
Ürünün Fiyat Aralığı 22000- 25000 TL arasındadır. Devrim yaratan yenilikçi fırça platform konsepti Nilfisk Advance BR 652/752 binicili kompakt zemin bakım otomatı serisi ile piyasaya yeni model çıkarmaktan fazlasını sizlere sunmaktadır. Temizlikte devrim niteliğinde büyük bir adımı sunmaktadır. Aslında bu şahane dizayn ve tasarım yeni bir kıyas noktası oluşturmakta ve rekabette bu ürünleri çok öne çıkarmaktadır. Özelliklere bakılırsa. Süper düşük ses seviyesi, ergonomisi ve diza
naskar temizlik, gaziantep temizlik, nilfisk gaziantep, nilfisk gaziantep servis, nilfisk gaziantep servis, columbus, columbus servis, columbus gaziantep, columbus gaziantep servis

#nilfisk servis #temizlik makinaları #nilfisk gaziantep #columbus gaziantep #columbus servis


Benzer Firmalar