imtek mühendislik


kurtuluş mah.64012 sk. sacide hanım apt. asmakat no:13/2D

Telefon1: 03224591517

Telefon2:

Fax: 03224583090

Web: www.im-tek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:10 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gelişen teknolojinin ve Türk Sanayisinin bugünkü mevcut şartlarında dünya devleriyle yarışma durumda olduğumuz açıkca ortadadır. Zaman ve teknolijinin gerektirdiği rekabet koşullarına ve kalite anlayışına uyum sağlamak artık tüm şirketlerin öncelikleri arasında yerini almıştır.

Yola çıktığımız 2001 yılında kısıtlı imkanlara rağmen sahip olduğumuz birikim,cesaret ve başarıya inancımızla bugünlere gelmiş, süreklilik arz etmişizdir. Sahip olduğumuz düşünce kalitesini kendi girişimlerimize de yansıtarak gelişen Türkiye ve Dünya pazarında yerimizi almış bulunmaktayız.

Sanayinin hızla geliştiği ülkemizde önemli bir yere sahip olan Yüksek kalite, zamanında teslim ve %100 müşteri memnuniyeti bizim şirket politikamız olup bu politikanın sürdürülebilir olmasını sağlayan AR-GE hizmetlerini, Kalite Kontrol çalışmalarını , kaliteli personelle sistem içinde oluşturmuş durumdayız.

Ekipman olarak proje, makina, inşaat alanlarında faaliyet gösterebilir yeterliliğe gelerek ilke olarak benimsemiş olduğumuz sanayicinin her türlü ihtiyacını karşılayacak, problemlerini çözüme kavuşturacak bir güç olmanın memnuniyetini duymaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Hidrolik pompa
ARON ADH-8-PO1 I ARON ADH-8-CO1 I ARON ADH-8-CO3 I ARON ADH-8-CO4 I ARON ADH-8-CO2 I ARON NG25
otomasyon, hidrolik, pnömatik, elektrik-elektronik

# # # # #


Benzer Firmalar