Çınar Rulman


İkitelli Org. San. Bölgesi Heskop San. Sit. M1 Blok No:3 K.Çekmece/İST.

Telefon1: 2126703805

Telefon2: 2126703806

Fax: 2126703807

Web: www.cinarrulman.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VARDIR

MAKİNA ve Otomotiv sektörüne yönelik RULMAN ve EKİPMANLARI tedariği konusunda yıllara uzanan kaliteli hizmet anlayış ve tecrübesiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Ürün envanterimizde bulunmayan özel rulmanlar tedariği konusunda yüksek tecrübeye sahip olan firmamız ihtiyaç duyduğunuz rulmanları, makinanızın ihtiyaç duyduğu kalitede tedarik etmektedir.



İthalatını yaptığımız ürünler ISO 9001:2000 kalite belgesine sahip üretici firma tarafından üretilmekte olup kalite konusunda sıfır hata ilkesini hedef olarak benimsemiştir. Firmamız markalaşma konusuna ehemmiyet vermekte olup DAX RULMAN markasını 2012 yılı itibariyle adına tescil etmiştir.

İthalatını yapmış olduğumuz ürünlerin 2012 yılı itibari ile stoğumuzda bulunan ürünleri tetkilerinize sunarız. Stoğumuzda bulunan tüm ürünler kendi ithalatımız olup bunun verdiği geniş stok imkanı fiyatlarımızı daha iddalı kılmaktadır. Stoğumuz sürekli hareketli olduğundan dolayı sitemizde bulunmayan ürün ve fiyatları için de lütfen bizimle irtibata geçmenizi rica ederiz.

SAYGILARIMIZLA


Ürün ve Hizmetler


Rulman
skf,fag,ors,urb,zkl,gpz,hıvın,tbı,gtan,dax satışı yapılmaktadır
Rulman ve Ekipmanları, Sanayi Malzemeleri, sanayi, zinciri, Servo kaplin, kromlu mil, indiksiyonlu mil, vidalı mil, bilya , linear rulman, linear araba, kızaklı mil, phs pos rulman, KR rulman, Tane bilya, SKF RULMAN, FAG RULMAN, ZKL RULMAN, URB RULMAN, ORS RULMAN, HIWIN, MASURALI TANE BİLYA, GTAN, TBI, DAX,

#RULMAN #BİLYA #VİDALI MİL #LİNEAR RULMAN #İNDİKSİYONLU MİL


Benzer Firmalar