Anasayfa » Çevre Danışmanlığı » Çevre ve su » ANKARA Çevre Danışmanlığı » TÜMÇEVRE MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ

TÜMÇEVRE MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ


Ş.günaltay cd.264/8 Çankaya ANKARA

Telefon1: 03124472643

Telefon2:

Fax: 03124472643

Web: www.tumcevre.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Anasayfa
Hakkımızda
Hizmetlerimiz
Mevzuat
Belgelerimiz
İletişim

PrevNext
Hizmetlerimiz
Çevre İzin ve Lisans Hizmetleri
Çevre Danışmanlık
Atık Yönetimi Danışmanlığı
Su ve Atıksu Arıtma Sistemleri
Gsm Ruhsatı
Proje & İnşaat
Çevre İzin ve Lisans Hizmetleri

a) Kapsam dışı yazılarının alınması; Çevre Kanununca alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik Ek-1 ve Ek-2 listesinde yer almayan faaliyetler için kapsam dışı görüş yazısı için istenen belgeler hazırlanır ve başvurusu yapılır.

b) Geçici Faaliyet Belgesi Başvurusu; Geçici faaliyet belgesi işletmecinin çevre izin veya çevre izin ve lisans başvurusu yaptığında, faaliyeti esnasında ilgili mevzuata uygun olarak çalıştığını belgelemesi için 8 inci maddenin üçüncü fıkrasına göre belirlenecek süreler için tesise verilen belgeyi ifade eder.

Yeterlik almış olan danışmanlık firmalarında ya da sanayi tesislerinde çalışan belgelerini almış olan çevre görevlileri, tesis bilgilerini kaydettikten sonra gerekli bilgileri kaydeder ve istenen belgeleri elektronik imzayla imzalayıp sisteme yükleyerek Geçici Faaliyet Belgesi başvurusunda bulunurlar. İlgili merci tarafından 1 aylık süre içerisinde yapılan değerlendirmenin ardından uygun bulunan tesisler adına 1 yıl geçerli olan Geçici Faaliyet Belgesi verilir. Bu belgenin alınmasının ardından 6 ay içerisinde İzin ve Lisans Belgesi başvurusunda bulunulmalıdır.

c) Çevre izin veya çevre izin ve lisans süreci; Çevre izni veya çevre izni ve lisansı almakla yükümlü tesis ve faaliyetler \


Ürün ve Hizmetler


Çevre Danışmanlık
Anasayfa Hakkımızda Hizmetlerimiz Mevzuat Belgelerimiz İletişim Hizmetlerimiz Çevre İzin ve Lisans Hizmetleri Çevre Danışmanlık Atık Yönetimi Danışmanlığı Su ve Atıksu Arıtma Sistemleri Gsm Ruhsatı Proje & İnşaat Çevre İzin ve Lisans Hizmetleri a) Kapsam dışı yazılarının alınması; Çevre Kanununca alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik Ek-1 ve Ek-2 listesinde yer almayan faaliyetler için kapsam dışı görüş yazısı için istenen belgeler hazırlanır ve başvurusu yap
Hizmetlerimiz
Çevre İzin ve Lisans Hizmetleri
Çevre Danışmanlık
Atık Yönetimi Danışmanlığı
Su ve Atıksu Arıtma Sistemleri
Gsm Ruhsatı
Proje & İnşaat
Çevre İzin ve Lisans Hizmetleri
İş Sağlığı ve Güvenliği
Labaratuğar Ölçümleri

#çed raporu #çevre danışmanlık ankara #çevre izin ve lisansları #ankara çevre #ankara iş sağlığı ve labaratuğar


Benzer Firmalar