ÜNİVERSAL KAZAN


İKİTELLİ OSB METAL İŞ SAN.SİT.

Telefon1: 02163849192

Telefon2: 02163849163

Fax: 02163849164

Web: www.universalboiler.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ısı cihazları üretiminde 1970 yılından beri faaliyette bulunan firmamız, sürdürdüğü araştırma-geliştirme faaliyetleri ile müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak, teknolojik yenilikleri ürünlerine uygulamış; dolayısı ile konusunda öncü olmuştur. Ürünlerimizde kalite, güvenlik, verim, ömür ve kullanım kolaylığı üretimimizde göz önünde bulundurulan temel unsurlardır. Ayrıca satış sonrası teknik destek ve servis hizmetlerimizle en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak öncelikli hedefimizdir.

ISO 9001 kalite belgesine sahip olan firmamız, tecrübeli mühendis, teknisyen ve işçi kadrosu ile İstanbul-İkitelli deki tesisinde TSE, DIN, EN normlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Ürünlerimiz CE işaretine sahiptir. Firmamız, kazan ve basınçlı kaplar sektöründe Asya,Avrupa ve Ortadoğu’yu kapsayan birçok ülkeye yaptığı ihracatlar ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaktadır. 100.000 kcal/h den 12.000.000 kcal/h e ve 0,5 bar basınçtan 30 bar basınca kadar ısı cihazları üretebilen ÜNİVERSAL, üretiminin % 20 sini ihraç etmektedir. Bayi ve servis ağı ile güçlü bir satış ve satış sonrası hizmet sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

buhar kazanı, buhar jeneratörü, kızgın yag kazanısıcak/ kızgın su kazanıatık ısıdan geri kazanımsıcak su üreticilerisıcak hava/gaz üreticileridegazör sistemlerikatı yakıtlı buhar kızgın yağ santralleriplakalı ısı değiştiricileriuniversal kazan

#universal kazan #ÜNİVERSAL #ÜNİVERSAL BUHAR KAZANLARI #ÜNİVERSAL BUHAR JENERATÖRLERİ #ÜNİVERSAL KIZGIN YAĞ KAZANI


Benzer Firmalar