Mobilya - Kargılı Mobilya


İçerenköy Mh. Karslı Ahmet Cd. No:6B / Ataşehir / İSTANBUL

Telefon1: 0216 527 00 89

Telefon2:

Fax:

Web: www.kargilimobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2000 Yılının Nisan ayında faaliyete başlayan firmamız her geçen yıl yaptığı yatırımlarla büyüme yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Büyümenin sadece maddi yatırımlarla değil, müşteri memnuniyetini temin ederek tüketicinin firmamıza olan güvenini arttırmak ve bunun neticesinde geniş bir kitlenin beğenisini kazanabilmek anlamına geldiği düşüncesine sahiptir.

Kaliteli ürünü makul fiyata satmanın gayreti içerisinde olan firmamız, aynı zamanda sahip olduğu mağazalardan bağımsız olarak lojistik merkezi sayesinde hızlı ve sistemli bir hizmetinde garantisini vermektedir. Ürünlerini devamlı güncel ve trende uygun olarak özenle seçen firmamız temiz, düzgün bir teşhir anlayışı ile mağazalarında bol çeşitle ve anlaşılabilir bir sunum ilede internet mağazasında siz değerli müşterilerini ağırlamaktan gurur duyar.


Ürün ve Hizmetler


Alboran Koltuk Takımı
Alboran avangard koltuk takımı 3+3+1+1 olarak gruplandırılmış olup ihtiyacınıza göre gruplayabilirz. Ürün imalatadında fıtınanmış gürgen ağacı iskelet yapısı kullanılmaktadır, döşemesinde pamuk ve polyester alaşımlı kumaşlar kullanılmaktadır. Yaşan alanlarınızın kalitesini ve estediğini en üst seviyeye çıkaracak bu ürünü Türkiye`nin her yerinden sipariş verebilir, Kredi kartlarına Peşin fiyatına 12 taksitle sahip olabilirsiniz.
mobilya, kargili mobilya, yatak odalari, yemek odalari, tv üniteleri, 2012 yatak odalari, yatak odasi modelleri, 2013 yatak odasi modelleri, online mobilya mağazası, yatak odasi, yemek odasi, koltuk takımları

# # # # #


Benzer Firmalar