Anasayfa » Ev Tekstili » Ev Eşyaları » İSTANBUL Ev Tekstili » Açılım Perde Sistemleri

Açılım Perde Sistemleri


Fırın Sok. Çağlayan İstanbul

Telefon1: 05306964284

Telefon2: 02124270898

Fax: 02124270898

Web: www.acilimperde.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Açılım Perde Sistemleri

Stor Kumaş , Alüminyum, vb Kullanıma Hazır imalatttan Üretmektedir. Sektörde 18 Yılını Tamamlayan Ali ÇAMÖZÜ Açılım Perde Adı Altında Faaliyetlerine Devam Etmektedir .Tüm Referanslarındaki Uygulamaları Kendi Personeli ile Gerçekleştirmiştir. Firmamız Müşterilerine Direk Hizmet vermektedir.

Sektöre Yenilikler Getirmek Amacıyla Özellikle Zebra Perde , Stor Perde ve Tül Modelleri ile Çeşitliliğe Önem vererek, Avrupa\`da, Evlerde ve Ofislerde Kullanılan Zebra Perde, Türkiye’de de Evlere ve Ofislere Girebilmesi için Uzun Soluklu Bir Mücadele vererek Bunu Başarmıştır.

Ülkemizde Yerleşik Klasik Perde Anlayışının Yanına sıra Modern , Pratik Önemli Dekorasyon Unsuru olan Stor Perde, Jaluzi Perde, Dikey Perde ve Diğer Mekanizmalı Perde Sistemlerini Başarıyla Monte Ederek Bugün Türkiye’de Uzaktan Kumandalı Motorlu ve Mekanik Perde Sistemleri Olarak Avrupa Ülkeleriyle Yarışır Konumda Olmasında Büyük Rol Oynamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Kumaş Stor Perde Ahşap Jaluzi Perde Zebra Perde Silüet Perde Metal Jaluzi Perde Tül Perde Fon Uygulamaları ip Perde Dikey Pvc Perde Dış Cephe Perde Katlamalı Stor Perde Motorlu Perde Uygulamaları Projeksiyon Perdesi Sun Screen Stor Perde Garden Sistem Japon Perde Çift Cam Arası Jaluzi Perde Ahşap Katlamalı Perde

#stor perde #zebra perde #tül ve fon #jaluzi perde #ahşap stor


Benzer Firmalar