Beyaz Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.


Burhaniye Mah. Doğu Karadeniz Cad. Selvili Evler No:26 / E (Villa 5) Beylerbeyi

Telefon1: (0216) 557 72 72

Telefon2:

Fax: (0216) 422 22 90

Web: www.beyaz.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beyaz.NET

Beyaz.net 1997 yılında kurulmuştur. Ağırlıklı olarak Network, Bilişim Güvenliği ve Danışmanlık alanında hizmet vermekle birlikte birçok Yazılım, Otomasyon, Arşivleme, Web Tasarımı, Eğitim Projelerini başarı ile tamamlamıştır.

Bünyesinde CISSP, SYBASE, CCNA, CCNP, FCNSA, FCNSP, MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCSA-Messaging + Security, MCSE-Messaging + Security, CE|H, SANS SEC-560, gibi uzmanlık sertifikalarına sahip akademisyen kadrosu ile müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır.

Beyaz.net; Deep Freeze, Anti-Executable, Power Save, Insight gibi programların üreticisi olan Faronics firmasının Türkiye’deki distribütörüdür. Ayrıca Fortinet, Netasq, SonicWALL ve ZyXELL gibi markaların İstanbul’daki en büyük dağıtıcısıdır. Ağ Sistemleri konusunda uzmandır. Fortinet, Brocade, Sonicwall, Cisco, Juniper, HP, NetASQ, Aruba, Cyberoam ağ ürünlerine destek vemektedir.

2007, 2008, 2009, 2010 ve 2011 yılı verilerine göre yapılan araştırmada Beyaz Bilgisayar ilk 500 bilişim firması arasında yer almıştır.

Beyaz.net kendi çatısı altında en kaliteli ürünleri toplamış ve bu ürünlerde müşterilerine en uygun fiyatlarla en iyi hizmeti vermektedir. Her geçen gün müşterilerinin ihtiyaç duydukları en kaliteli ürünleri bünyesine katarak müşterilerine en uygun fiyatlarla Türkiye üzerinde bulunan 30’u aşkın bayisi vasıtası ile zahmetsizce ulaştırmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

Beyaz.net, ASAP, AVD, Bilgiteknik, Empatik, Epitel, Exedra, Hayat Teknoloji, Renkli Defter ve Semko ile birlikte Sinerjik Group üyesidir.

# # # # #


Benzer Firmalar