POYRAZ ELEKTRİK


Yeşilkent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 1866. Sokak No:28/D ESENYURT -İSTANBUL

Telefon1: 212 689 28 43

Telefon2:

Fax:

Web: www.poyrazist.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

POYRAZ ELEKTRİK ; 2004 yılında elektrik, mühendislik ve inşaat alanında proje, taahhüt ve danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.

Alanında sürekli olarak gelişmeyi hedef edinen firmamız, müşteri taleplerini daima büyük bir titizlikle değerlendirip ve üstlendiği işleri başarıyla tamamlamıştır. Poyraz elektrik genellikle konutlar, endüstriyel tesisiler, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, sağlık ve eğitim tesisleri gibi yapıların orta-alçak gerilim ve zayıf akım sistemlerinin anahtar teslim elektrik taahhüt işlerini yapmaktadır.

Faaliyetlerimiz PROJELENDİRME; müşterinin istekleri ve tesisin gereklilikleri sanal ortamda canlandırılır aydınlatma ve güç hesapları çıkarılarak proje halini alır.

PANO; müşteri talebi doğrultusunda her güçte kompanzasyon panosu imalatı yapılır. Panolarımız profesyonel ekiplerimizle hazırlanmaktadır.

TESİSAT; bina içi aydınlatma, dekoratif aydınlatma, data yapısal kablolama, telefon santrali, yangın alarm sistemleri, kamera sistemleri profosyenel ekiplerimizle uygulanmaktadır.
Hizmetlerimiz Otel, alışveriş merkezleri, konut ve toplu konutlar, villa, hastane , okul, inşaat, mağaza, banka şubeleri ve bunun gibi birçok yerde hizmet vermekteyiz.

POYRAZ ELEKTRİK
ESRA ÇAĞLIYAN
Tel : 0212-689-28-43
Gsm : 0541-514-87-53
Adres : Yeşilkent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 1866. Sokak No:28/D ESENYURT -İSTANBUL www.poyrazist.com


Ürün ve Hizmetler


#elektrik #tesisat #malzeme # #


Benzer Firmalar