Anasayfa » » » Beyaz Bilgisyar Danışmanlık Hizmetleri

Beyaz Bilgisyar Danışmanlık Hizmetleri


Burhaniye Mah. Doğu Karadeniz Cad. Selvili Evler Sitesi No: 26/E Villa 5

Telefon1: 02165577272

Telefon2:

Fax: 02164222290

Web: www.beyaz.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beyaz.net 1997 yılında kurulmuştur. Ağırlıklı olarak Network, Bilişim Güvenliği ve Danışmanlık alanında hizmet vermekle birlikte birçok Yazılım, Otomasyon, Arşivleme, Web Tasarımı, Eğitim Projelerini başarı ile tamamlamıştır.

Bünyesinde CISSP, SYBASE, CCNA, CCNP, FCNSA, FCNSP, MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCSA-Messaging + Security, MCSE-Messaging + Security, CE|H, SANS SEC-560, gibi uzmanlık sertifikalarına sahip akademisyen kadrosu ile müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır.

Beyaz.net; Deep Freeze, Anti-Executable, Power Save, Insight gibi programların üreticisi olan Faronics firmasının Türkiye’deki distribütörüdür. Ayrıca Fortinet, Netasq, SonicWALL ve ZyXELL gibi markaların İstanbul’daki en büyük dağıtıcısıdır. Ağ Sistemleri konusunda uzmandır. Fortinet, Brocade, Sonicwall, Cisco, Juniper, HP, NetASQ, Aruba, Cyberoam ağ ürünlerine destek vemektedir.

2007, 2008, 2009, 2010 ve 2011 yılı verilerine göre yapılan araştırmada Beyaz Bilgisayar ilk 500 bilişim firması arasında yer almıştır.

Beyaz.net kendi çatısı altında en kaliteli ürünleri toplamış ve bu ürünlerde müşterilerine en uygun fiyatlarla en iyi hizmeti vermektedir. Her geçen gün müşterilerinin ihtiyaç duydukları en kaliteli ürünleri bünyesine katarak müşterilerine en uygun fiyatlarla Türkiye üzerinde bulunan 30’u aşkın bayisi vasıtası ile zahmetsizce ulaştırmaktadır.

Beyaz.net, ASAP, AVD, Bilgiteknik, Empatik, Epitel, Exedra, Hayat Teknoloji, Renkli Defter ve Semko ile birlikte Sinerjik Group üyesidir.


Ürün ve Hizmetler


Fortigate,Fortinet, Fortimail, Cisco,DYS,Arşiv,Zyxel,Log cihazı,Citrix
Fortinet FortiGate UTM Ürünleri Bilişim Güvenliği tehditleri gittikçe artmakta ve çeşitlenmektedir. Bu tehditleri engelleyebilmek için birçok farklı teknolojiyi üzerinde barındıran sistemler yaygınlaşmaktadır. UTM denilen bu ürünler içinde Firewall, Sanal Özel Ağ (VPN), Ağ Geçidinde Virüs Tarama (Antivirus Gateway), İçerik Filtreleme (Content Filtering), Saldırı tesbit Sistemi (IPS), Uygulama Engelleme (Application Control) birçok özellik barındırır. Fortinet markasının FortiGate ürünleri U
Fortinet, Fortigate, Forti Analizer, Forti Mail, Forti Ap, Hp, IBM, Fujitsu, Lenovo, toshiba, Talia, Network, Cisco, Citrix, Panda

#Fortigate #Network #DYS #IT SECURITY #ARŞİV


Benzer Firmalar