Liva Pırlanta


Alemdar mah.Nuruosmaniye cad.Molla fenari sok no:25/3 Cağaloğlu

Telefon1: 02125275494

Telefon2: 05415275400

Fax: 02125208696

Web: www.livapirlanta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pırlanta ve değerli taşlar alanında 23 yıllık yüksek tecrübe ve birikime sahip olan firmamız uzun yıllardır kendi üretiminin yanı sıra yurtiçinde ve yurt dışında bulunan birçok ünlü mağazanın üretiminde de aktif rol oynamıştır. Pırlanta konusunda dünyanın kabul etmiş olduğu HRD (Institute of Gemology in Antwerp / BELÇİKA) sertifikalı uzman personeli ve diğer deneyimli çalışanları ile siz değerli misafirlerine, bir çok türdeki pırlantalı ürünleri en doğru şekilde görme ve ekonomik fiyatlara satın alma imkanı sağlamayı hedeflemiştir.

Maddi kazancın ikinci planda olduğu, özümüzden gelen iyi niyet ve kolaylık sağlama anlayışı içerisinde yardımcı çözümcü olarak yaklaşmak bizi tercih eden değerli misafirlerimizle uzun dönemli, kalıcı dostluklar kurarak yapılması gereken işleri verilen sözlere uygun olarak zamanında, en doğru şekilde tamamlamak temel gayemizdir.

Değerli misafir ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve düşüncelerine göre, satış öncesi ve sonrası hizmete büyük önem veren firmamız müşteri isteklerine işin başından sonuna kadar her aşamada istenilenden daha hızlı ve en doğru şekilde yanıt vermek prensibini kendine şiar edinmiştir.

Gönül rahatlığı ve huzuru içerisinde %100 en doğal, en saf haliyle toptan fiyatına perakende satış anlayışı ve “Yüksek fiyatla geç satılan malın çok kârından, düşük fiyatla daha çabuk satılan malın az kârı daha iyidir” düşüncesi ile satışa sunduğumuz ürünlerimizi kapınızda ödeme yapmadan önce görerek, beğenerek alabilir,Türkiye\`nin en ünlü,güvenilir mağazalarında kontrol ettirebilirsiniz.

Fiyatlarımız ve kalitemiz karşısındaki memnuniyetiniz, memnuniyetimiz olacaktır.

Liva Pırlanta & Diamond sizin, ailenizin ve dostlarınızın güvendiği, inandığı sizden biri olmaktan mutluluk ve şeref duyacaktır.

Saygı ve Sevgilerimizle…


Ürün ve Hizmetler

pırlanta, pırlanta yüzükler, pırlanta yüzük, pırlanta tektaş, pırlanta tektaş yüzükler, pırlanta tektaş kolye, pırlanta tektaş küpe, pırlanta bileklik, inci yüzük, inci yüzükler, düğün nişan takımları, uluslararası pırlanta sertifikası, tektaş yüzük, tektaş küpe, tektaş kolye, su yolu bileklik, tamtur yüzük, beştaş yüzük, alyans, evlilik alyans, inci küpe, inci kolye

#pırlanta,pırlanta yüzükler #pırlanta yüzük,pırlanta tektaş #pırlanta tektaş yüzükler,pırlanta tektaş kolye #tektaş yüzük,tektaş küpe #inci yüzük,inci yüzükler


Benzer Firmalar

  • Tekbir Kuyumculuk
    gümüş takı, gümüş alyans, silver jewellery, tekbir..

  • Gumush Jewellery
    gümüş takı, gümüş alyans, silver jewellery, gumush..

  • Mormo Shop
    bijuteri, aksesuar, takı, kolye, küpe, bileklik, ç..

  • Garanti Kalip
    Yarım Otomatik Şerit Kesme Kalıbı, Yüzük Damgası, ..

  • Marka Saatcim
    saat, adidas saat, balmain saat, burberry saat, ce..

  • Engin Bijuteri
    takı toka küpe kolye broş anahtarlık bileklik bile..