Anasayfa » Dekorasyon ve iç dekorasyon » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Dekorasyon ve iç dekorasyon » ANKARA DEKORASYON-ANKARA BUSE DEKORASYON 03123560102

ANKARA DEKORASYON-ANKARA BUSE DEKORASYON 03123560102


köşk mh adnan kahveci cd no:63-b keçiören ankara

Telefon1: 03123560102

Telefon2: 05324145719

Fax: 03123560102

Web: www.ankaradekorasyoninsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


10 Yıllık tecrübem ile 2009 yılında BUSE TEMİZLİK HİZMETLERİ’ni kurdum.
Kalite politikamız saygı, sevgi, ve işimiz sevme anlayışı ile kuruluşumuz üzerinde müşteri potansiyeli ile Ankara genelinde BUSE TEMİZLİK olarak hizmet vermekteyiz.
Bizim izlediğimiz kalite politikamızdan ödün vermeden işlerimizde azami dikkat, insanların bizlerden temizlik anlamında neleri beklediğini en gerçek anlamda bilen kalifiye güler yüzlü eğitimli personel çalıştırmak işe göre insan anlayışından ödün vermeden görevlerimizin amacına uygun olarak azamı titizlikle yerine getirmekteyiz. Çünkü her insan her işe uygun olmayabilir. Bu büyük müşteri potansiyelini sağlamakta bize yardımcı olan siz sayın müşterilerimize bu vesile ile ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Biz BUSE TEMİZLİK olarak biliyoruz ki büyümenin sırrı ilk önce işini sevmek yaptığımız işe gerekli önemi vermek, insanlara layık oldukları gibi saygıyla davranmak, işini en iyi şekilde yapmak, disiplin kurallarının dışına çıkmamakta olarak yorumlayabiliriz BAŞARI’yı İlkelerimizden ödün vermeden kaliteli özenle hizmet vererek daha da büyümeye devam edeceğiz.
Sayın müşterilerimiz pek çok yerde, pek çok temizlik firması var gibi gözükse de temizlik ihtiyacınıza hijyen ve temizlik kalitesi olarak hitap edemeyebilirler BUSE TEMİZLİK olarak sizin temizlik beklentilerinize en üst düzeyde hijyen anlamında temizlik suna bileceğimizden eminiz.Bu anlayışla yola çıkarak ankarada dekorasyon hizmetindede siz müşterilerimizi memun edeceğimize inanarak ankara dekorasyon firmasınını kurduk.Temizlikte olduğu gibi dekorasyondada siz müşterilerimizi menmun etmek ilk görevimizdir.
Saygılarımızla.....ANKARA BUSE TEMİZLİK DEKORASYON VE İNŞAAT HİZMETLERİ


Ürün ve Hizmetler

ANKARA DEKORASYONANKARA İNŞAATANKARATEMİZLİKANKARA ASMA TAVANANKARA ALÇI DEKORASYONANKARA BOYA BADANAANKARA KARTONPİYERANKARA LAMİNAT PARKEANKARA FAYANS VE SERAMİK İŞLERİANKARA DIŞ CEPHE MONTALAMAANKARA ÇATI İŞLERİANKARA OTOMATİK SULAMAANKARA PEYZAJANKARA EV DEKORASYONUEV DEKORASYONU ANKARA

# # # # #


Benzer Firmalar