İstanbul Lisan Merkezi


Zeytinlik Mh. Yakut Sk. No:10

Telefon1: 02125718284

Telefon2:

Fax:

Web: www.ilm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurumumuz 1982 yılında kurulmuş; Bakırköy Genel Merkez olmak üzere, şu anda 6 şubesinde (Bakırköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Kadıköy, Çorlu ve Sakarya) hizmet veren İstanbul Lisan Merkezi (İLM), hem bireysel hem de kurumsal alanda profesyonel organizasyonlara imza atmaktadır.

İLM, TOEFL-IBT yetkili sınav merkezidir.

İLM, TELC yetkili sınav merkezidir.

İngilizce eğitimindeki 28 yıllık deneyiminin yanı sıra;
Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Çince kursları
Akademik ve Mesleki İngilizce Programları
VIP Eğitim
08-11 yaş ve 12-15 yaş grubu öğrencilerine
Şirketlere yönelik özel programlar sunmaktadır
Tüm dil sınavlarına hazırlık programları TOEFL, KPDS-ÜDS, TOIEC, IELTS, BULATS, TUS, FCE, GMAT, GRE verilmektedir.

28 yıllık tecrübesiyle yüksek eğitim standardının kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışını kendisine ilke edinen İLM, profesyonel Türk ve yabancı yöneticileri, konularında deneyimli Türk ve uluslararası öğretmenlerden, oluşan seçkin eğitim kadrosu, en son teknolojik olanaklarla desteklenmiş eğitim sistemi ve aynı zamanda yurtdışı organizasyonları ile İngilizce öğrenme isteğinizi, İngilizceyi konuştuğunuz farklı bir yaşam biçimine dönüştürebileceğiniz, sektörde farklılığı ön plana çıkmış köklü bir kuruluştur.

İLM dürüstlük, güvenirlilik, mükemmeliyetçilik, koşul gözetmeksizin müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda, hizmet alanlarını genişleterek katılımcılarımızın kendilerini geliştirebilmeleri için pozitif katkı sağlayarak sektördeki lider konumunu sürekli kılmayı hedeflemektedir.

Dünya ile uyumlu olarak, hedefleri doğrultusunda rekabetçi, araştırmacı, hizmet kalitesini ön planda tutan, etik değerleri önemseyen, teknolojiden en üstün seviyede yararlanan ve sosyal sorumluluk bilincine sahip bir kuruluş olarak hizmet vermektedir.

İLM sadece bir lisan öğrenme merkezi değildir.

Aynı zamanda İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Almanya, Fransa ve İsviçre\`de üniversite, master eğitimi, yaz okulları, dil okulları, yaz kampları, internship, work and travel, work and study, maaşlı staj ve Au Pair organizasyonları da yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İngilizce
Almanca
İspanyolca
İtalyanca
Fransızca
Rusça
Çince
kursları verilmektedir.
Tamamı uzman ve yabancı öğretmenlerden oluşmaktadır..

#ingilizce #ispanyolca #fransızca #dilkursu #istanbul lisan merkezi


Benzer Firmalar