Erzurum Eğitim kariyer Merkezi


CUMHURİYET CAD. KIZILAY İŞ MERKEZİ KAT 4 NO 5

Telefon1: 0 442 233 73 96

Telefon2:

Fax: 0 442 233 72 09

Web: www.erzurumdanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BETİS EĞİTİM VE DANIŞMANLIK
Kurumsal ve Bireysel Eğitimde Kalite !
Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesinde Kurumsal ve Bireysel Eğitimde daha kaliteli hizmet verebilmek amacı ile kurmuş olduğumuz BETİS Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri konularında uzmanlaşmış Türkiye genelinde hizmet veren 22 kişilik güçlü, uzman ve tecrübeli kadromuzla Kurum ve Kuruluşların hizmetine başlamış bulunmaktayız..
Eğitim ve Danışmanlık alanında size uygun yerel çözümleri global bilgi birikimi ile sunuyoruz.
Eğitim ve danışmanlık alanında, paha biçilmez bir değere sahip bilgi ile hareket edilir. Bu bilgi, ancak uygulamaya dönüştürüldüğü, sonuç ürettiği ve güncel olduğu müddetçe değerlidir. BETİS olarak yola çıktığımız andan itibaren, bilgiyi bu kapsamda ele aldık ve uluslararası kaynaklar ve eğitimlerle kendimizi beslemenin yanı sıra bu bilgileri sektör detayında yerelleştirerek kullanmayı hedefledik.
Katma değer yaratacak bilgiyi sizlerle paylaşırken, kurumlar ve hatta ekipler arasındaki farklılıkları dikkate alarak, eğitim içerikleri ve danışmanlık hizmeti adımlarımızı sizlerle beraber oluşturuyor, hedeflerinize ulaşmanızda rolümüzün bilincinde hareket ediyoruz.
Amacımız; eğitim ve danışmanlık faaliyetlerini, Kurum ve kuruluşları hedeflerine ulaştıracak şekilde tasarlamak ve sunmak, dolayısıyla eğitimleri yatırım haline dönüştürmek. Yaşam boyu devam edecek olan gelişim sürecini daha zevkli bir hale getirmek, eğitimdeki yaratıcılığımız ve birey ve kurumlarda gözettiğimiz farklılıklar ise bizim ayrıcalıklarımızdır.
Bilgiyi paylaşarak iş ortaklarımızı ileriye taşıyoruz… Eğitim ve Danışmanlık alanında size uygun yerel çözümleri global bilgi birikimi ile sunmayı hedef koyduk.
Orta ve üst segment firmalarda tecrübeli, Her sektörde uygulama deneyimine sahibi, 360 derece hizmet ağı ile hareket edebilen, Teoriyi pratik hale getirme yeteneğimiz ile, istenirse İnternet programımız ile online hizmet verebilme ve ekonomiyi tabana yayma gayreti içerisinde olan Uluslararası şirketlerde aktif çalışma deneyimine sahibi olan 22 eğitmenlerimizle Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesinde Kurumsal ve Bireysel olarak uzman ve profesyonel hizmet veren ilk şirketiz.


Ürün ve Hizmetler


DİKSİYON EĞİTİMLERİ
SERTİFİKALI ÖZEL DİKSİYON EĞİTİMLERİ BAŞLAMIŞTIR, Doğru, Etkileyici ve Güzel Konuşma Eğitimi Eğitmenlerimiz : Feyza COŞKUN SÜRE: 2 Gün 8 Saat Eğitim günü : Salı Katılımcı sayısı:20 max:25 Program İçeriği: • Nefes – Ses -Artikülasyon • Diksiyon -Fonetik • Konuşma • Dramatik Çalışma • Toplu konuşma dersi
İş ve İşçi sağlığı hizmetleri, işçi sağlığı, Erzurum işçi sağlığı, Erzurum iş sağlığı Hizmetleri, Yöneticilik ve Yönetim Becerileri Eğitimleri, Erzurum eğitim, Erzurum danışmanlık, Erzurum, betis eğitim, betis danışmanlık, Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimleri, Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimleri, İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimleri, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri, İş Güvenliği Danışmalık, İş Güvenliği Eğitimi
Yönetim Eğitimleri, İş sağlığı ve işçi güvenliği, İş Güvenliği Temel Eğitim Sunumu, Finans Yönetimi ve Muhasebe Eğitimleri, Kalite Yönetimi Eğitimleri, Çağrı Merkezi Eğitimleri, Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimleri, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimleri,
Yöneticilik ve Yönetim Becerileri Eğitimleri, Diksiyon eğitimleri, Diksiyon, Hızlı Okuma, Hafıza Geliştirme Teknikleri, Beden Dili, Profesyonel Yönetim Becerileri, Etkili İletişim, Öğrenci Koçluğu, Özel Ders Danışmanlığı, Kurumsal Danışmanlık, Takım Çalışması Eğitimi, Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi, Satış Taktikleri, Pazarlama Stratejileri, Kurum Kültürü, Etkili Sunum Teknikleri, Yaratıcılık, Eğitimcinin Eğitimi, Motivasyon ve Olumlu Düşünce, Soru Çözme Teknikleri, Sunum Teknikleri.

#İş ve İşçi sağlığı hizmetleri #İş Güvenliği Danışmalık #Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimleri #Hızlı Okuma #diksiyon


Benzer Firmalar