ONE WAY Organizasyon


MERDİVENKÖY GÖZCÜBABA MAH. KIZIM SK. NO:22/A

Telefon1: 216 5650165

Telefon2:

Fax: 2165652065

Web: www.onewaytr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Organizasyon ve etkinlik yönetimlerinde edindiğimiz 12 yılı aşan tecrübemizle; operasyonel araç ve filo kiralama hizmetleri vermek üzere, güçlü ve alanında uzman bir ekiple ONEWAY markasını oluşturduk. ONEWAY çatısı altında toplanırken kusursuz hizmet vermeyi ilke edinen ekibimiz, sadece bir araç ve filo kiralama firması değil müşterilerinin kurumsal çözüm ortağı olmayı da hedeflemiştir.

Etkinlik ve organizasyon alanında çalıştığımız birbirinden güçlü ve tanınmış markaların operasyon yönetimini üstlenirken edindiğimiz bilgi birikimi sayesinde, bir firmanın yapacağı tüm organizasyonlarda karşılaşacağı muhtemel sıkıntıları da kolayca analiz edip, çözebilme kabiliyetine sahibiz. Bu kabiliyetle iş anlaşması yaptığımız bir firmaya araç gönderirken sadece kiralama hizmeti sunmuyor, sahip olduğumuz öngörüyle de operasyonlarına profesyonel bir destek de vermiş oluyoruz


Ürün ve Hizmetler

Bireysel Kiralama
Oneway her türlü bütçeye ve talebe uygun olarak oluşturduğu zengin araç portföyü sayesinde, müşterilerinin araç kiralamayla ilgili oluşabilecek tüm ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretiyor. Lüks, orta, ekonomik ve VIP araçlardan oluşan güçlü araç yelpazesiyle siz değerli müşterilerine konforlu bir sürüşün garantisini veriyor. Oneway’in filosundaki tüm araçlar, ilgili Kanun ve Yönetmelikte belirtilen esaslara uygun olup, periyodik bakımları yetkili servislerince titizlikle yapılmaktadır.

Operasyonel Kiralama
Operasyonel kiralama biçiminin tercih edilme sebebi, firmaların kendi öz sermayelerini kullanmak istemediği ancak uzun süreli araç/filo kullanımının gerekli olduğu durumlarda işi ehline bırakarak profesyonel, konforlu ve zahmetsiz bir hizmet alabilmektir. Sistemin sunduğu avantajlar sayesinde firmaların bütçesi sarsılmazken bir yandan da sağladığı birbirinden cazip olanaklar bu kiralama biçimini vazgeçilmez kılıyor. Sağladığı en önemli avantajlardan bahsedecek olursak;

Firmanın araç/filo yönetimini uzman bir kadro üstlenirken siz bunun için ayrıca bir istihdam oluşturmazsınız.
Sağladığı finansal avantajlarla şirketinizin mali durumunu optimize edersiniz.
Kiralamayla ilgili yapacağınız tüm harcamaları gider kalemi olarak yazabilirsiniz.
Araçların 2. el değer kaybı kiralama firmasına aittir.
Araçların bakım, onarım, kasko, sigorta, fenni muayeneler, vb. tüm zorunlu uygulama ve ödemeleri de yine kiralama firmasına aittir.

Organizasyonel Kiralama
Adından da anlaşılacağı üzere; firmaların, tertipleyeceği tüm etkinlik ve organizasyonlarda gereksinimini duydukları araçların temini ve yönetimini sağlayan bir kiralama biçimidir. Firmamızın altyapısını oluşturan etkinlik ve organizasyon yönetimlerindeki tecrübemiz sayesinde, gerçekleştirilecek projelerdeki araçların hangi tür olması hususunda da adeta ekspertiz hizmeti vermekteyiz. Tüm proje ve organizasyonlarınıza kendimizinmişçesine sahip çıkıyor ve memnuniyetinizi garanti ediyoruz. Organizasyonel kiralamalara birkaç örnek verecek olursak; Üniversite şenlikleri, festivaller, konserler, seçim çalışmaları, vb.

#araç kiralama #vip kiralama #otobüs kiralama #kamyon kiralama #uçak kiralama


Benzer Firmalar