Anasayfa » Etiket ve Etiketleme » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Etiket ve Etiketleme » Barcom Etiket San.Tic.ve Barkod Teknolojileri

Barcom Etiket San.Tic.ve Barkod Teknolojileri


Reşitpaşa Mah.Cengiz Topel Cad.No:21/1 Maslak

Telefon1: (212)3233991

Telefon2: (543)4572579

Fax:

Web: www.barcombarkod.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Termal etiketleri, termal barkod etiket yazıcı ve fiyatları, ribon ve teknik servis için firmamızı arayabilir, ürünleri görebilirsiniz. Barkod etiket yazıcınıza uygun istediğiniz ölçü ve adet'te sipariş verebilirsiniz. Sticker kuşe etiketleri ve kuyumcu, gözlük, yüzük ve saat etiketlerin üretimini yapmaktayız, barkod ve karekod okuyucu, yazıcı kafa printhead ihtiyaçlarınızı tedarik etmekteyiz.

Termal barkod etiket yazıcı alırken, etiket ve ribon seçiminde dikkat edilmesi gereken oldukça spesifik noktalar vardır, aylık baskı adedi, etiket yazıcı çözünürlüğü, baskı kalitesi, yazıcı kafa ömrü, barkod okuma, silinme, yırtılma, dağılma, zaman içinde zeminden düşme/kalkma vb. oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için, çevre koşulları sorgulanmalı, etiket üretimi bu yönde yapılmalıdır.


Ürün ve Hizmetler


Termal,Kuşe,Demirbaş,Terazi,Kuyumcu,Wax/Resin Ribon
İstenilen ölçülerde ve ya standart baskılı/baskısız etiket üretimi,Wax/Resin Ribon İthalatı.
Termal Etiket
Her ölçü ve özellikte etiket üretimi sağlanır.
Barkod&Etiket Teknolojileri alanında; Barkod Sistemleri, Masaüstü ve Endüstriyel barkod yazıcılar, Barkod okuyucular, Kart yazıcı(Zebra, Motorola, Honeywell, Intermec, Epson)ürünlerin ve sarf malzemelerin satış ve satış sonrası teknik hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz.

#Termal etiket #Barkod etiket #Ribon #Barkod etiket yazıcı #Etiket Üretimi


Benzer Firmalar