Anasayfa » İlan » Basın ve Medya » İSTANBUL İlan » Sahibinden-Al.Com

Sahibinden-Al.Com


İstanbul / Bağcılar

Telefon1: 5344071632

Telefon2:

Fax: 2120000000

Web: www.sahibinden-al.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye\`nin ilan ve alışverişte ilk adresi sahibinden-al.com\`un doğuşu, ticaretin İnternete açıldığı Türkiye\`de 2012 yılına rastlamaktadır.

Alıcılar için hızlı ve kolay ilan arama olanaklarını İnternete taşıma fikri, Türkiye\`de ilk kez sahibinden-al.com\`un kurucusu Hayri Ve Caner Bey tarafından 2012 yılında ortaya atıldı.

Fikrin projelendirilmesi ve gerekli altyapının hazırlanmasından sonra, 2012 yılında 2 kişilik kadrosu, 6 kategori altında yeni ilan yayın hayatına başlayan sahibinden-al.com ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve bu ilgi her gün artarak devam etti.

Kullanıcılarından aldığı önerileri değerlendirerek mevcut yapısını sürekli olarak geliştiren, Türkiye\`de \


Ürün ve Hizmetler

alışveriş, online alışveriş, emlak fiyatları, 2.el oto, ikinci el araba fiyatları, motorsiklet fiyatları, motor, kol saati modelleri, SLR fotoğraf makinesi, cep telefonu fiyatları, bayan iç giyim, bayan çanta, bayan ayakkabı, gelinlik modelleri, oto yedek parça fiyatları, mp3 playerlar, çocuk oto koltuğu, bilgisayar parçaları, klasik araba, tekne, ücretsiz ilan, bedava ilan, ücretsiz emlak ilan, ücretsiz oto ilan, seri ilan, ücretsiz iş ilanı, firma ekle, sektör ekle, Türkiyenin en büyük ücretsiz ilan alışveriş sitesi

#Emlak #Vasıta #Alışveriş #Hayvanlar Alemi #Hizmet


Benzer Firmalar