Birlik Mekanik


birlik mahallesi 399 sokak no:12/11

Telefon1: 3123647879

Telefon2: 3123897165

Fax:

Web: birlikmekanik.blogspot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Birlik Mekanik 0312 364 78 79

Daima Kaliteli Ürünleri,Hızlı Servis Hizmetleri,Yenilikçi Çözümleri ve Uygun Fiyatlarıyla Siz Değerli Müşterilerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.
Çankaya Birlik Mahallesinde Faaliyetimizi Sürdürmekteyiz.
Sıhhi tesisat arıza,Kombi arıza,Musluk arıza,Su kaçakları,Gider sorunları,Lavabo Tıkanıklıkları,Klozet arıza ve rezarvuar iç takımları satış ve tamiri,Evlerde Elektrik priz,kablo sorunları,Muhtelif elektrik arızaları,havalandırma arızaları,aspiratör ve vantilatör arızaları,mutfak aspiratörü tamir bakım ve montajları,Ütü arızaları,Anten arızaları,Piriz,musluk,kablo,yenilenmesi ve satışları Konusunda 7/24 Hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


çankaya elektrik tesisat arıza bakım onarım servisi
Birlik Mekanik 0312 364 78 79 Daima Kaliteli Ürünleri,Hızlı Servis Hizmetleri,Yenilikçi Çözümleri ve Uygun Fiyatlarıyla Siz Değerli Müşterilerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor. Çankaya Birlik Mahallesinde Faaliyetimizi Sürdürmekteyiz. Sıhhi tesisat arıza,Kombi arıza,Musluk arıza,Su kaçakları,Gider sorunları,Lavabo Tıkanıklıkları,Klozet arıza ve rezarvuar iç takımları satış ve tamiri,Evlerde Elektrik priz,kablo sorunları,Muhtelif elektrik arızaları,havalandırma arızaları,aspiratör ve vanti
Elektrik Arıza Sorunlarında Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz. 0312 364 78 79

Evlerde , iş yerlerinde, Dükkanlarda, mağazalarda Her türlü elektrik montaj, arıza tesbit, arıza giderme, Elektrik ürünleri yenileme, Malzeme satışı konusunda Yenilikçi Hizmetlerimizden Faydalanın.

Tesisat Arıza
Birlik Mekanik Olarak
Yenilikçi Güler Yüzlü Ekibimizle Daima Profesyonel Çözümler Sunuyoruz. 0312 364 78 79

Evlerde İş yerlerinde Su kaçakları, banyo lavabo tıkanıklıkları, musluk ve batarya arızaları, Musluk ve batarya değişimleri, Yeni tesisat yapımı, Tesisat ürünleri tedarik ve montajı, Kombi petek Bağlantıları ve arızaları, peteklerdeki su kaçaklarını giderme, Doğalgaz boru hattı döşenmesi, Rezarvuar takımı arıza ve değişimi, Her türlü su ve gaz bağlantı işlemleri konusunda hizmetlerimizden çok uygun fiyatlarla faydalanın.

Havalandırma

Birlik Mekanik Bir Havalandirmacarsisi.com Kuruluşudur.
0312 364 78 79
Havalandırma aspiratörleri montajı, havalandırma fanları tamir bakım ve devreye alınması, garantili teknik servis hizmetleri, Mutfak aspiratörleri satış, servis.ve montaj hizmetleri.Cam tipi aspiratör ve vantilatör satış servis ve montajları.
Güler yüzlü hızlı servis, Uygun Fiyat ve Kalite..

Çankaya elektrikçi, Çankaya elektrik arıza, Çankaya elektrik servis, Çankaya su tesisatı, Çankaya tesisatçı, Çankaya teisat arıza, Çankaya teknik servis, birlik mahallesi elektrikçi, birlik mahallesi tesisatçı, birlik mahallesi doğalgazcı, birlik mahallesi teknik servis, Çankaya doğalgaz, Çankaya havalandırma servisi, cankaya pencere fanı, Çankaya aspiratör arıza servis

Birlikmekanik.blogspot.com 0312 364 78 79

#çankaya elektrikçi #çankaya tesisatçı #çankaya doğalgaz boru #çankaya tesisat servis #çankaya elektrik servis


Benzer Firmalar