ATAKAN KİMYA


Beşevler Sanayi Sitesi 77.Blok No:65-66 Nilüfer/BURSA

Telefon1: 0224 441 30 30

Telefon2:

Fax: 0224 441 62 61

Web: www.atakankimya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Atakan Kimya, 1976 yılında Atakan Ticaret olarak kurulmuştur. Kuruluşunun ilk yıllarında sadece don yağı ticareti yapan Atakan Ticaret, 1980 yılında İstanbul Alibeyköy\`de don yağı imalatına başlamıştır. Türkiye\`nin ileri gelen Henkel, Hacışakir, Evyap, Gemsan gibi markaların uzun yıllar tedarikçisi olmuştur.

Firmamız, 2010 yılında ünvanını ve vizyonunu yenileyerek Atakan Kimya olmuştur. Daha genç yönetim, daha geniş ürün portföyü ve daha kaliteli hizmet anlayışıyla her geçen gün yeni müşterilere ulaşmaktadır.

Halen üretimini gerçekleştirdiği don yağı\`nın yanı sıra, imaltına don yağı asidi\`ni de eklemiş olup, her türlü madeni yağ, organik yağ ve endüstriyel kimyasalların teminini yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Don Yağı
Kendi üretimimiz olan don yağı; içyağların eritilmesiyle elde edilen, normal sıcaklıkta katı durumda bulunan hayvansal yağdır. Gıda tüketiminde ve sanayide kullanılır. Don yağı sabun`un en önemli ham maddesidir. Don yağının dünya çapında en büyük tedarikçisi Amerika`dır. Yıllık Türkiye`ye Amerika`dan 120,000. mt don yağı ithal edilmektedir.
Don Yağı, Deodorize Don Yağı, Don Yağı Asidi, Stearik Asit

# # # # #


Benzer Firmalar