Anasayfa » Giyim sanayi » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Giyim sanayi » İPEK YILDIZ TEKS.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İPEK YILDIZ TEKS.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


adnan kahveci mh.harbiye cd.no.8 beylikdüzü

Telefon1: 2128550082

Telefon2:

Fax: 212850082

Web: dorexicgiyim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Beylikdüzü\`ndeki 1.000 m2 alana sahip olan firmamız, teknolojiyi takip eden sistemiyle üretimini sürdürmektedir. Her zaman ilkeli büyümeyi benimseyen firmamız, konusunda deneyimli uzman kişileri bünyesinde bulunmaktadır.Her sene büyük bir titizlikle oluşturduğu sıra dışı koleksiyonlarıyla, siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunan İPEK YILDIZ TEKSTİL LTD.ŞTİ. sektörde özel bir konum elde etmiştir.
İPEK YILDIZ TEKSTİL , Sağlık,Kalite,Zerafet bir arada farklı çizgisi Modern tasarımıyla hep bir adım önde, kaliteyi verdiği önemi her zaman dile getiren, müşteri memnuniyetine özen gösteren, daima yenilikleriyle adından sıkça söz ettiren Dorex İç Giyim, büyüme ve gelişmede sınır tanımadan emin adımlarıyla yoluna devam etmektedir.

Kalite, ana ilkemiz olup dünyadaki gelişmelere paralel bir yol takip eden ürünlerimizdeki özgün tasarım ve koleksiyonlarımızla iç ve dış pazarlara imzamızı atmaktayız. Üretim aşamasında belirlediğimiz hız kusursuz mamül ilkeleriyle ve kalite kontrol ünitemizle üretimdeki hata riskini ortadan kaldırmış oluyoruz.
Siz değerli müşterilerimizin görüşlerine her zaman açık ve sizlerden gelen önerileri değerlendiren bir yapıya sahip olan firmamız, önerilerinizi en iyi şekilde değerlendirip sizlere en iyi hizmet sunmak, kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeden müşteri memnuniyetine büyük bir özen göstermek, firmamızın başta gelen kurallarından bazılarıdır.
Bu kriterlerden yola çıkarak yolumuzda emin adımla ilerlemekteyiz.
Yakında tüm dünya piyasasına girerek yüzde yüz \


Ürün ve Hizmetler


BAYAN BODY İP ASKI
%90 PAMUK %10 LYCRA
bayan iç giyim, toptan iç giyim, erkek iç giyim, iç giyim firmaları, bayan body, erkek boxer şort, dorex, dorex iç giyim

#iç giyim,toptan iç giyim #çamaşır,toptan çamaşır #dorex,dorex iç giyim #bayan iç giyim,erkek iç giyim #iç çamaşır modelleri


Benzer Firmalar