Anasayfa » Web Tasarım » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » KOCAELİ Web Tasarım » Prosmart.com.tr Bilişim Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri

Prosmart.com.tr Bilişim Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri


Sultan Orhan Mah. 1113 Sokak No:2/B

Telefon1: 0262 644 24 50

Telefon2:

Fax: 0262 644 24 50

Web: www.prosmart.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yok

Prosmart Bilişim Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri
2006 yılında hizmet vermeye başlamış ve geride kalan süreçte bir çok işin altından başarıyla kalkmıştır. Prosmart Teknoloji, herbiri alanında uzman yazılımcı ve tasarımcı ekip arkadaşları bulundurmaktadır. Günümüz teknolojisinin gerisinde kalmamak adına çalışmalar yürüten genç yetenekli arkadaşlarımızla, siz müşterilerimizin sorunlarınıza çözüm bulabilmek için çalışıyoruz.

Çalışma Prensiplerimiz

Ortalama standart bir dinamik (İçeriğini, yönetim paneli aracılığıyla kolaylıkla değiştirebileceğiniz.) web sitesi 2 ile 3 hafta içerisinde teslim edilir.

Siz müşterilerimizin isteği ve görüşlerinize göre istenilen renk ve desenlerde tasarımcı arkadaşımız tarafından bir demo hazırlanır sektörünüze uygun bir şekilde, bu demo üzerinde düzenlemeler yapılabilir istediğiniz bölümler düzenlenebilinir hoşunuza gitmediyse bir demo daha hazırlanabilinir isteklerinize göre. Demo kısmı aşıldıktan sonra sitenizin tüm tasarım sayfaları yine tasarımcı arkadaşımız tarafından yapılır. Siz bunların onayını verdikten sonra siteniziniz yazılım aşamasına geçilir bu bölümde tasarımı yapılan siteniz yazılımcı arkadaşa detaylarıyla aktarılır. Buraya dikkat edelim lütfen bünyemizde hem tasarımcı hemde yazılımcı barındırmaktayız kendi branşlarında uzmanlaşmış iş arkadaşlarımız bulunmaktadır böylece karışıklıklar büyük ölçüde önlenecektir. Sitenizin yazılımı ortalama 1 hafta sürecektir. Yazılım tamamlandıktan sonra deneme için herhangi bir domain ve hosting altında siteniz yayınlanır ve test edilir. Böylece site tamamiyle tamamlanmış olur ve teslim edilmeye hazırdır.


Ürün ve Hizmetler


Standart Firma Sitesi
Örnek Firma Siteleri: Arveka Mutfak http://www.arveka.com.tr/ Analitik Teknoloji Danışmanlık http://www.analitikteknoloji.com/ Gebze Yüzme Klübü http://www.gebzeyuzme.com/ Likot İnşaat http://likotinsaat.com/ Yaren Otmasyon http://yarenotomasyon.net/ Standart Firma sitelerine örnek verebileceğimiz bir kaç siteyi tanıttık.
MİSYONUMUZ (Amaç) :
Prosmart olarak müşterilerine yönelik web tasarım & web yazılım , hosting , domain Marka ve patent tescili nitelikli olarak sunulduğu ve geliştirildiği, hizmet birimlerinde güncel teknolojinin kullanıldığı, hizmet sunarken çalışanların sağlıklı iletişim ve etkileşim yöntemlerini kullandığı, etkinliklerin üretim ve finansmanında girişimciliği hedefleyen, kaynaklarını etkili, verimli kullanan kamu yararını koruyan ve geliştiren işletmelerinde maliyetleri göz ardı etmeksizin müşteri memnuniyetini arttırmaktır.

VİZYONUMUZ (Hedef) :

Sorumluluk alanına giren konularda günümüz teknolojisinin sağladığı her türlü iletişim kaynağı ile cihazları kullanarak kendisini geliştiren , girişimci ve yenilikçi bir firma olmaktır.


#Web Tasarım ve Yazılım #Domain ve Linux Hosting #Marka Patent #Kartuş Toner #Google Reklamları


Benzer Firmalar