Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » RGP ÜNİFORMA ve KURUMSAL TEKSTİL TASARIM

RGP ÜNİFORMA ve KURUMSAL TEKSTİL TASARIM


Eski Edirne Asfaltı 8 sokak No.10/1 Sultangazi - İSTANBUL

Telefon1: 02124751747

Telefon2: 05079581699

Fax: 02124751747

Web: www.rgp.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

008 yılında kurulan RGP TEKSTİL geniş ürün yelpazesi Şirketimiz, kurulduğu günden bugüne sektördeki gelişmeleri ve ihtiyaçları yakından takip ederek doğru zaman, doğru ürün ve üst düzey kalite anlayışımızı birleştirerek talepleri karşılamaktadır.

İmalatımızda showroom bulunmakta olup ister hazır modellerimizden isterseniz internet sitemizdeki modellerimizden veya size daha uygun olabilecek başka modeller üzerinden üretim yapmaktayız.

Farklı ve kaliteli ürünleri ile zevkli, bilinçli, kaliteyi seven ve önem veren tüketicilere hizmet veren ve kaliteli bir giyim mağazası olarak kurulan RGP TEKSTİL’de amacımız tüketiciye en iyiyi, en yeniyi ve en kaliteliyi sunarken, her kesimin alabileceği cazip fiyatlarla ürünler üretmek olmuştur. Giyim trendlerini yakından inceleyip her zaman sektördeki yenilikleri tüketiciye ulaştırmayı çabalayan, Türkiye ve yurt dışındaki müşterilerimize, giyimde şıklığı ve ayrıcalığı sunan, sektöründe öncü kuruluşlardan biri haline gelmiştir…


Ürün ve Hizmetler

Restaurant, cafe, aşçı kıyafeti, kuaför, executive, tshirt, kazak, önlük, erkek gömlek, bayan gömlek, ısmarlama ayakkabı ve kemer imalatı yapmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar