Tatilim Alanya


obagöl mevkii dadaşlar cad palmen apart altı no:5

Telefon1: 02425140584

Telefon2:

Fax: 02425140584

Web: www.tatilimalanya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurulduğu dönemden itibaren Antalya ve çevresinde çalışmaya başlamış.Alanya’da Tur sektöründe bu anlamda özel bir yere konumlanmıştır.TRAVEL FOR YOU Türkiyenin farklı bölgelerindeki kültürel ve doğal zenginliği keşfetmek isteyen herkese hizmet üretir.
Tüm gezi programlarımız titizlikle oluşturulur ve siz değerli müşterilerimize sunulur.
Rehberlerimiz, konularında uzman, yöreyi iyi bilen profesyonel kişiler arasından seçilir.
Türk ve yabancı konuklarımızı bir arada gezdirerek kültürel etkileşimi sağlamak en büyük hedeflerimiz arasındadır.

Yurt genelinde her bölgeden, her mevsim ve her çeşit otel, apart, residence ve tatil köyü rezervasyonları mümkün olup, Türkiyenin en seçkin ve en temiz otelleri ile çalışan firmamız, kalite anlayışını; Kaliteyi müşteri memnuniyetinin üzerine çıkarabilmek ilkesiyle benimser. Her türlü talep ve şikayetlerinizin her an cevaplandırılabilmesi için, 7 gün 24 saat iletişim kurabileceğiniz şekilde yapılandırılmıştır. Tatilin her insanın ihtiyacı ve en temel hakkı olduğuna inanır, bunu hayata geçirebilmek ve daimi uygulayabilmek için sınırlarımızı çok geniş tutarız. Her bütçeye uygun tatil seçeneklerini müşterilerimize sunar, her türlü ödeme kolaylığı için objektif olarak elimizden gelen çabayı göstermenin insani mutluluğunu yaşarız. Bütçeniz ne durumda olursa olsun, size uygun bir tatil ve ödeme seçeneğini bizde mutlaka bulabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


seyahat otel rezervasyonu
2004 yılında kurulan şirketimiz, profesyonel kadrosu ile siz değerli müşterilerimize her bütçeye uygun otel rezervasyonları, yurtiçi yurtdışı uçak bileti, öğrenci turları, türkiye`nin her yerine gurub turlar ile hizmet vermekten onur duyarız.
tur organizasyonları, uçak bileti, otel rezervasyonları , apart otel, 3yıldız , 4 yıldız, 5 yıldızlı otel rezervasyonları,

#uçak bileti, tur organizasyonları #otel rezervasyonları #apart otel, alanyada ucuz otel #araç kiralama #alanya


Benzer Firmalar