Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » ISPARTA Lastik ve kauçuk » Softaoglu Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.

Softaoglu Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.


yeni sanayi sitesi. 9. blok no:9

Telefon1: +90 246 218 28 38

Telefon2:

Fax: +90 (246) 223 55 48

Web: www.softaoglu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1960 yılında kurulmuş olan SOFTAOĞLU MAKİNA ,1996 yılında Soğuk Sistem Lastik Kaplama sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesiyle ve kalitesiyle makinelerin imalatını yapmaktadır.

Firmamız imalatını yapmış olduğu Soğuk Sistem Lastik Kaplama makineleri; Otoklav PLC, Raspa PLC, Sırt Geçirme, Monoray, Sırt Kesme Makinesi, Envelop Açma, İlk Kontrol, Kuşungam Kesme … Soğuk Sistem Lastik Kaplama Tesisleri için gerekli ekipmanların üretimi ileri teknoloji ve tasarımıyla günden güne kendini yenilemekte ve sektörde daima müşterilerimize en iyi ürünleri vermek için çalışmaktadır. Firmamız yapmış olduğu ürünlerle yurt içi ve yurt dışında sektörde lider konumunda bulunmakta ve kalite politikamız olarak her zaman müşteri memnuniyeti ön planda tutmaktadır. Ayrıca firmamız ISO 9001:2008 sertifikası ve CE sertifikası sahip olup üretilen makinelerin iş güvenliği ve yüksek kalite standartlarımıza uygun bir şekilde imalatı yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


OTOKLAV (autoclave PLC)
Bilgisayar kontrollü (PLC) basınç, sıcaklık ve zaman ayarı.  Yüksek kalite sistemi için DPC sistem.  Isıtıcı sistemi, hava sirkülasyon sistemi, vakumlama sistemi, ve ısı izolasyon sistemi.  Monoray sistemi  Maksimum 16”-24” kadar olan lastikler kullanılabilir.  İstenilen basınç: 9bar (kazan basıncı 6 bar)
Otoklav PLC
Raspa PLC
Sırt Geçirme
Monoray
Sırt Kesme Makinesi
Envelop Açma
İlk Kontrol
Kuşungam Kesme

#lastik kaplama makinaları #tire retreading machine #lastik #makina #tire


Benzer Firmalar