Lets Rent A Car


şehitfethibey cad 122 c

Telefon1: 0232 4450026

Telefon2: 0530 5604664

Fax: 0232 3814876

Web: www.letsrentacar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lets rent a car 1987 senesinden bugüne oto kiralama konusunda bir çok yerli yabancı firma, tur operatörleri, seyahat acentaları, işadamları, turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye çapında kiralık otomobil, transfer , şöförlü servis, ticari araç kiralama, uzun dönem filo kiralama hizmeti sunmaktadır.

Zamanında ve güleryüzlü hizmeti tecrübeli personeli ile titizlikle ve en uygun fiyatlarla sunan Lets son model değişik markalarda araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir hizmet anlayışını ilke edinen ve bunu uygulayan Lets binlerce araçlık filo değil ama daha küçük yeterli bir filo ile her müşterisine daha kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.

Devamlı olarak farklılaşmanın, farklı hizmetin peşinde yeni ürünler geliştirmeye çalışan dinamik bir kadro ve takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmekte bu ruhu müşterileri ile de paylaşmaktadır.

Sektörde birçok ilk\`i gerçekleştiren Lets aylık, haftalık, günlük, 1,5 günlük, 7/30, 30/90, gecelik tarife, sınırlı km. tarifeleri, hafta sonu tarifeleri ile müşterilerine çok cazip imkanlar sunmaktadır, dahası onların ihtiyaçlarına göre yeni tarifeler üretebilmektedir.

Şoförlü araç kiralama, havalimanı transferleri ve kapıdan kapıya transfer servisini deneyimli ve güvenilir yabancı dil bilen şoförlerimizle, tertemiz son model üst sınıf klimalı araçlarımızla çok uygun fiyatlarla gerçekleştiren Lets bu konuda da birçok seyahat acentası ve firmaya hizmet vermektedir. 05- 09 mayıs 2004 de gerçekleşen 4. İzmir İktisat Kongresinin tüm taşıma operasyonunu 100 adet şoförlü araç ile başarıyla gerçekleştirmiştir.


Ürün ve Hizmetler


izmir havalimanı Alaçatı transferi
izmir hava limanında sizi karşılayıp Alaçatı da otelinize ya da gideceğiniz adrese kadar sedan araç ile, ( kişi başı fiyat değildir, toplam transfer fiyatıdır.)
izmir oto kiralama, izmir şoförlü oto kiralama, şoför kiralama, vito kiralama izmir, minibüs kiralama izmir, izmir vip araç kiralama, izmir vip minibüs kiralama, mercedes sprinter kiralama izmir, izmir havalimanı transfer, havaalanı transfer, çeşme shuttle, çeşme ulaşım, çeşme transfer, alaçatı transfer, izmir havaalanı alaçatı ulaşım, rent a car izmir, izmir rent a car, izmirrentacar, rentacarizmir, otokiralamaizmir, izmir araç kiralama, izmir kiralık araç, kiralık araba

#izmir oto kiralama, oto kiralama izmir #izmir araç kiralama, araç kiralama izmir #rent a car izmir, izmir rent a car #izmir havalimanı transfer, alaçatı transfer #şoförlü oto kiralama, şoför hizmeti


Benzer Firmalar