Atu Bilişim Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri


Gaziosmanpaşa cad. Ergenekon sk. No:12

Telefon1: 212 557 57 75

Telefon2: 212 557 04 75

Fax:

Web: atuteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilgisayar Teknik Servis, Kurumsal veya Bireysel IT Çözümleri ile hizmetinizdeyiz.
Altyapı kurulumundan, danışmanlık hizmetlerine, sistem entegrasyonundan, özel projelere ve satış sonrası desteğe kadar geniş ürün ve çözüm yelpazesiyle hizmet sunan Atu Teknoloji, yeni teknolojileri yakından takip ederek kurumsal bilgi birikimi ile müşterilerinin verimliliklerini arttırıp onlara rekabet avantajı sağlamayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Bilgisayar Satış ve Teknis Servis Hizmetleri, Güvenlik Sistemleri Hizmetleri, TTNET Hizmetleri, Network Hizmetleri, Kartuş, Toner Dolum Hizmetleri, Yazıcı Tamir Bakım Hizmetleri, Hosting Hizmetleri, Web Tasarım Hizmetleri... !
Altyapı kurulumundan, danışmanlık hizmetlerine, sistem entegrasyonundan, özel projelere ve satış sonrası desteğe kadar geniş ürün ve çözüm yelpazesiyle hizmet sunan Atusoft Bilişim Danışmanlık, yeni teknolojileri yakından takip ederek kurumsal bilgi birikimi ile müşterilerinin verimliliklerini arttırıp onlara rekabet avantajı sağlamayı hedeflemektedir. Korgün Ayakkabı Programı, Tila Muhasebe Programı, Eta, Logo Muhasebe Programları, eticaret siteleri, firma tanıtım siteleri.. .

#kamera güvenlik #bilgisayar teknik servis #notebook servis #logo servis #web sitesi yapan firmalar


Benzer Firmalar