Anasayfa » Ambalaj Sanayii » ESKİŞEHİR Ambalaj Sanayii » Özer Toprak Gıda Plastik Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Özer Toprak Gıda Plastik Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.


OSB 10. Cadde No:3

Telefon1: 222.2360661

Telefon2: 222.2360662

Fax: 222.2360633

Web: www.arlem.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi' nde 7000 m2' lik alana kurulmuş plastik çember tesisimizde % 100 ithal ve orijinal polipropilen ham maddeden üretilmiş 17 farklı ebatta çember üretebilmekle birlikte müşterilerimizin farklı talepleri doğrultusunda çeşitli renk veya teknik özelliklere sahip ambalaj çemberleri üretim imkânımız bulunmaktadır.

Arlem Endüstriyel Ambalaj, müşterilerimizin tüm endüstriyel ambalajlama ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına çok çeşitli ambalaj malzemelerinin tedarik ve satışını organize etmektedir. Firmamızın müşteri odaklı çalışma anlayışı, müşterilerimizin her türlü ürün ve hizmet taleplerine zamanında ve eksiksiz cevap verebilmek adına her zaman önceliğimiz olmuştur. Doğru sınıflandırılmış çok çeşitli kalitedeki ürünlerin, müşteriye özel tedarik, stok yönetimi, zamanında teslim ve satış sonrası hizmet kalitesi firmamızı rakiplerinden güçlü ve ayırt edici kılmaktadır..


Ürün ve Hizmetler


Polipropilen çember
Üretmekte olduğumuz polipropilen çemberler 100% ithal ve orijinal hammaddeden imal edilmekte olup; seri, hızlı ve sürekli çemberleme yapabilen tam otomatik makinelerde sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ambalajlama sırasında oluşan tozlanma ve ambalajlama zayiatı piyasadaki mevcut yerli ve ithal ürünlere kıyasla minimum seviyededir.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi`nde 7000m2`lik alana kurulmuş plastik çember tesisimizde % 100 ithal ve orijinal polipropilen hammaddeden üretilmiş 17 farklı ebatta çember üretebilmekle birlikte müşterilerimizin talebi doğrultusunda farklı renk veya teknik özelliklere sahip çember üretim imkânımız bulunmaktadır.Müşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına her türlü ambalajlama malzemelerini kalite beklentilerine uygun ve rekabetçi fiyatlarla müşterilerimizin hizmetine sunabilmekteyiz.Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi`nde 12300m2`lik alana kurulmuş oluklu plastik levha tesisimizde Röplast markasıyla Türkiye`de ilk defa “S Line” dalgalı oluk yapısına sahip PP oluklu levha üretimimiz bulunmaktadır. Kütahya`da faaliyet göstermekte olan ÖZER KİREMİT`in üretmekte olduğu mamuller, yurt çapında geniş bayi ağı ile müşterilerine ulaştırılmaktadır.ÖZER UN, ekmeklik, baklavalık, böreklik ve bisküvilik un üretmekte olup, Türkiye`nin sayılı bisküvi üreticilerine un tedarik etmektedir.İşletmelerimiz ilgili alanlarda TSE, ISO 9000, ISO 9001, ISO 22000, OHSAS 18001 kalite güvence sertifikaları, CE, REACH ve RoHS uygunluk belgerine sahiptir.

# # # # #


Benzer Firmalar