Anasayfa » Mimarlık » İZMİR Mimarlık » Artu Bros A.Ş.

Artu Bros A.Ş.


501 SK. NO:34 Bahçelievler İZMİR

Telefon1: 2322483575

Telefon2:

Fax: 2322483575

Web: www.artubros.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2012 yılında faaliyetlerine başlayan ARTU BROS Anonim Şirketi, İnşaat, Gıda, Tekstil ve Uluslararası Pazarlama sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

ARTU BROS üç kurucu ortağın birleşerek Türkiye ve Suudi Arabistan\`da ticari faaliyetlerini sürdürmek üzere oluşturduğu bir firmadır. Ana faaliyet konularından inşaat ve pazarlama konusunda Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu da pek çok yatırım ve hizmette bulunmuştur.

Amacımız en üst seviyede hizmet ve çalışma standartlarını uygulayarak, müşterilerine kesintisiz hizmet ve tedarik sağlayan bir kuruluş olarak, Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinde gayrimenkul, turizm ve ihtiyaç duyulan pazarlama projelerini hayata geçirmektir.


Ürün ve Hizmetler


Tasarım
Kullanışlı; En küçük mekan bile kullanışlı ve yaratıcı çözümlere gereksinim duyar. İyi planlanmış, donatılmış mekanlar yaşam kalitenizi yükseltir. Çağdaş ve konforlu yapılar, mekanlar size huzurlu ve verimli bir yaşam ortamı sunar. Estetik; Bir yapının kullanışlılığının ve sağlamlığının yanısıra, çevresiyle uyumlu, içi ve dışıyla isteklerinize, çağdaş mimari estetik değerlerine uygun,kullanıcısında ve onu görenlerde olumlu izlenimler bırakması işveren – mimar arasındaki sağlam iletiş
VİLLA PROJELERİ
KONUT PROJELERİ
MİMARLIK HİZMETLERİ
KENTSEL DÖNÜŞÜM
GIDA ÜRÜNLERİ
İNŞAAT MALZEMELERİ
TEKSTİL ÜRÜNLERİ
TURİZM VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

#gıda #turizm #inşaat,konut projeleri #mimarlık #ithalat,ihracat


Benzer Firmalar