Anasayfa » Ambalaj Makineleri » Makine sanayi » İZMİR Ambalaj Makineleri » FOLEN ELEKTRONİK OTOMASYON

FOLEN ELEKTRONİK OTOMASYON


1203/5 sokak no:1/248 gıda çarşısı yenişehir izmir

Telefon1: +90 232 449 53 32

Telefon2: 0532 712 64 58

Fax: +90 232 449 53 33

Web: www.folenelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız İzmir Gıda Çarşısı\`nda bulunan merkez ofisi ve üretim üniteleri ile Türkiye genelinde ambalaj güvenliği konusunda hizmet vermektedir. Gıda sektörü başta olmak üzere paketlenen her türlü ürünün hijyenini sağlamak kalitesini korumak ve uzun ömürlü olmasını temin etmek üzere ambalaj kapaklarını güvenceye almak için ihtiyaç duyulan \


Ürün ve Hizmetler


FOLEN CAP SEAL AUTO 4000
1 FOLEN CAP SEALING AUTO 4000 Folen mühürleme makineleri, kapak altı alüminyum folyo mühürlemesi yaparak; sızdırmazlık başta olmaz üzere, hijyen, güvence ve raf ömrü uzaması gibi ürünlerinize paha biçilemez değerler katar. -Gıda - İlaç -Sağlık -Kozmetik -Tarım İlacı & Sıvı gübre -Petrol ürünleri -Boya & Kimya -Temizlik ürünleri olmak üzere birçok sektörde hizmet veren makinelerimiz hızlı, uzun ömürlü ve sorunsuz çalışması ile rakiplerinden çok ileride. FOLEN CAP SEALING AUTO 4000 daha ço
Folen mühürleme makineleri, kapak altı alüminyum folyo mühürlemesi yaparak;
sızdırmazlık başta olmaz üzere, hijyen, güvence ve raf ömrü uzaması gibi ürünlerinize paha biçilemez değerler katar.
-Gıda - İlaç -Sağlık -Kozmetik -Tarım İlacı & Sıvı gübre -Petrol ürünleri -Boya & Kimya -Temizlik ürünleri olmak üzere birçok sektörde hizmet veren makinelerimiz hızlı, uzun ömürlü ve sorunsuz çalışması ile rakiplerinden çok ileride.
1. FOLEN CAP SEALING AUTO 4000 daha çok otomatik dolum hattı olan müşterilerimizin tercih ettiği modelimizdir. Herhangi bir konveyör üzerine yanaştırılır, yükseklik ayarları yapılarak kullanılır.
2. FOLEN CAP SEALING AUTO 8000 Dolum ve üretim kapasitesi yüksek olan müşterilerimizin tercih ettiği modelimizdir. Herhangi bir konveyör üzerine yanaştırılır, yükseklik ayarları yapılarak kullanılır.
3. FOLEN CAP SEALING PRO 1500 üretim ve dolumu tam otomatik olmayan işletmeler için tasarlanmış modelimizdir. El terminali ile kapak üzerinden ultra hızlı yapıştırma yapar.

#folyo yapıştırma #alüminyum mühürleme #alüminyum folyo #folen elektronik #folen otomasyon


Benzer Firmalar